בשר בקר צלוי עם גזר ותפוחי אדמה אדומים בייבי
בשר צלוי עם גזר ותפוחי אדמה אדומים התינוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. אם יש לך חמאה, גזר, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו בשר חזיר סירלואין איטי צלי עם תפוחי אדמה אדומים, תוצרת בית סטייק סינטה בגילאי יבש עם תפוחי אדמה צלי גבינה, ו אורז עם תפוחי אדמה וגזר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. צלי יבש מתבלים מכל הצדדים עם מלח ופלפל.
מפזרים קמח על צלי ולהשתמש בידיים שלך כדי להפיץ אותו וללטף אותו באופן שווה על בשר.
ממיסים חמאה ו-1 כף. שמן במחבת צלייה גדולה מעל חום בינוני-גבוה על גבי תנור.
מוסיפים צלי ומבשלים, פונים עם מלקחיים, עד השחמה מכל הצדדים, על 15 דקות בסך הכל.
מניחים גזר ותפוחי אדמה בקערה גדולה לזרוק עם הנותרים 1 כף. של נפט.
מניחים ירקות במחבת צלייה סביב צלי. צלי, ערבוב ירקות לעתים קרובות, עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של צלי רושמים 60° עבור בינוני נדיר, 1 שעה 30 דקות עד 1 שעה 45 דקות.
להעביר צלי ללוח חיתוך, אוהל רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 10 דקות. מקל סכין חיתוך חדה גזר ותפוחי אדמה כדי לוודא שהם מנוקבים בקלות. אם הם לא, להחזיר מחבת צלייה עם ירקות לתנור להמשיך לבשל בזמן צלי.
פרוסה דק צלי ומגישים חם עם גזר ותפוחי אדמה.