קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

בשר בקר צלוי עם קרום קיסר

בשר בקר צלוי עם קרום קיסר
בשר בקר צלוי עם קרום קיסר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 797 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך אנשובי, שיני שום, פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פילה בקר בקרום מלח, בשר טנדרלוין עם עשבי תיבול-Dijon קרום, ו טנדרלוין בקר עם קרום שום חזרת-וצלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
טנדרלוין העונה בקלילות עם מלח ופלפל. לעטוף בפלסטיק; מקרר בלילה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2
Uncover tenderloin; בואו לעמוד ב roomtemperature לפחות 2 שעות.
3
מחממים תנור ל 204°. הגדר מדף insidea מסגרת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
תעביר את הפילה למתלה. Pulse 4 כפיות פלפל שחורותשאר מרכיבים במזון קטןמעבד מזון עד מעורבב היטב. Generouslyand באופן שווה להפיץ ולארוז פרמזן סביב tenderloin.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
צלי עד הקרום הוא חום זהובןמדחום שנקרא מיידית אינטרדinto החלק העבה ביותר של tenderloin רושם 43°-115°F עבור נדיר ו120-125°F formedium-נדיר, 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
העברה ללוח גילוף.
7
תן מנוחה במשך 20 דקות.
8
חותכים לתוך 1/2 " - פרוסות עבות, דואגים לא לאבד יותר מדי של הקרום עדין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר