בשר בקר צלוי עם קרום קיסר
בשר בקר צלוי עם קרום קיסר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 797 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך אנשובי, שיני שום, פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פילה בקר בקרום מלח, בשר טנדרלוין עם עשבי תיבול-Dijon קרום, ו טנדרלוין בקר עם קרום שום חזרת-וצלוי (מתכונים דומים).
הוראות
טנדרלוין העונה בקלילות עם מלח ופלפל. לעטוף בפלסטיק; מקרר בלילה.
Uncover tenderloin; בואו לעמוד ב roomtemperature לפחות 2 שעות.
מחממים תנור ל 204°. הגדר מדף insidea מסגרת אפייה.
תעביר את הפילה למתלה. Pulse 4 כפיות פלפל שחורותשאר מרכיבים במזון קטןמעבד מזון עד מעורבב היטב. Generouslyand באופן שווה להפיץ ולארוז פרמזן סביב tenderloin.
צלי עד הקרום הוא חום זהובןמדחום שנקרא מיידית אינטרדinto החלק העבה ביותר של tenderloin רושם 43°-115°F עבור נדיר ו120-125°F formedium-נדיר, 30-40 דקות.
חותכים לתוך 1/2 " - פרוסות עבות, דואגים לא לאבד יותר מדי של הקרום עדין.