בשר גורגונזולה
בשר Gorgonzolan נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 858 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. אם יש לכם שמנת, חמאה, גבינת gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו Gorgonzola בשר Wellingtons, Peppercorn בשר עם גבינת גורגונזולה, ו כריכי בקר, תפוז וגורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; מוסיפים בצל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 6 עד 8 דקות או עד מכרז.
מוסיפים פטריות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 5 דקות יותר או עד פטריות מכרז.
מביאים את הקצפת לרתיחה בסיר בינוני על אש בינונית. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 15 דקות או עד מעובה מעט.
מקציפים גבינה מתפוררת לתוך שמנת, ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, מעל חום בינוני 4 דקות או עד גבינה מותכת. מערבבים בתערובת בצל. תתחמם.
מפזרים פילה עם מלח ופלפל. פילה גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני גבוה (350 עד 40
5 עד 8 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
הסר מן הגריל, ולתת לעמוד 10 דקות.
הערה: כדי להפוך את המתכון על מחבת גריל מקורה, להכין לפי הוראות שלב
מחממים מחבת גריל לא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מפזרים פילה עם מלח ופלפל. לבשל פילה 4 עד 5 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness. המשך עם המתכון לפי ההוראות.