בשר חזיר
זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. אם יש לך פלפל טחון, אורז בסמטי, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Vindaloo חזיר (נזיד חזיר Goanese חריף), וינדלו חזיר, ו וינדלו חזיר.
הוראות
כדי להכין raita, יוגורט כפית על כמה שכבות של מגבות נייר חובה כבדה; להפיץ עד עובי 1/2 אינץ'. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 5 דקות.
לגרד לתוך קערה באמצעות מרית גומי. מערבבים מלפפון, 3/4 כוס עגבניות, 1/4 כפית מלח, ו garam masala; לכסות ולקרר.
כדי להכין vindaloo, לשלב בצל ו 13 מרכיבים הבאים (דרך חזיר) בקערה גדולה; לרבד במקרר 30 דקות.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים תערובת חזיר; לטגן 7 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים 1 עגבנייה כוס. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות או עד חזיר הוא רך, ערבוב מדי פעם.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Kamptaler Terrassen גרונר Veltliner. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
![Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner]()
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
פרחים, פירות סיד עדין, תפוח ואורן תפוח עם רמז של עשבי תיבול, תבלין ושמרים, רך בטעם הראשון, למרות החומציות התוססת שלה, אז פשוט, טרי על החיך, פירות רכים, ניואנסים מינרליים, מבנה טוב ואיזון, גוף בינוני ומינרלים עדינים בגימור הפיקנטי.לוויה מושלמת למתחילים רבים כגון פורל מעושן, בשר חזיר, ירקות קרים, טאפאס, או גבינת עיזים במרינדה טרי עם עשבי תיבול; גם טוב מאוד עם ברביקיו דגים, מזון ים, או עוף קלוי.