קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

בשר חזיר

בשר חזיר
זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. אם יש לך פלפל טחון, אורז בסמטי, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Vindaloo חזיר (נזיד חזיר Goanese חריף), וינדלו חזיר, ו וינדלו חזיר.

הוראות

1
כדי להכין raita, יוגורט כפית על כמה שכבות של מגבות נייר חובה כבדה; להפיץ עד עובי 1/2 אינץ'. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
RaitaRaita
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
לגרד לתוך קערה באמצעות מרית גומי. מערבבים מלפפון, 3/4 כוס עגבניות, 1/4 כפית מלח, ו garam masala; לכסות ולקרר.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
כדי להכין vindaloo, לשלב בצל ו 13 מרכיבים הבאים (דרך חזיר) בקערה גדולה; לרבד במקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים תערובת חזיר; לטגן 7 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים 1 עגבנייה כוס. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות או עד חזיר הוא רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מגישים עם raita ואורז.
מרכיבים שתצטרך
RaitaRaita
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ירך חזיר ללא עצמות, חתוך לקוביות 3/4 אינץירך חזיר ללא עצמות, חתוך לקוביות 3/4 אינץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1בצל צהוב בינוני, קצוץאורז בסמטי מבושל חםאורז בסמטי מבושל חם1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקצוץ זרע קלוף מלפפוןקצוץ זרע קלוף מלפפון1אוראו ממולאים כפוליםחרדל יבשחרדל יבש2חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר מגורד טריג'ינג'ר מגורד טרי1אוראו ממולאים כפוליםגארם מסאלהגארם מסאלה2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון1חתיכות טופי הית' ברכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון1חתיכות טופי הית' ברפלפל אדום טחוןפלפל אדום טחון1חתיכות טופי הית' ברכורכום הקרקעכורכום הקרקע3551 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט דל שומן רגיליוגורט דל שומן רגיל0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרוס דק בצל מתוקפרוס דק בצל מתוק1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות קצוץ זרעעגבניות קצוץ זרע2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות קצוץ זרעעגבניות קצוץ זרע

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Kamptaler Terrassen גרונר Veltliner. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
פרחים, פירות סיד עדין, תפוח ואורן תפוח עם רמז של עשבי תיבול, תבלין ושמרים, רך בטעם הראשון, למרות החומציות התוססת שלה, אז פשוט, טרי על החיך, פירות רכים, ניואנסים מינרליים, מבנה טוב ואיזון, גוף בינוני ומינרלים עדינים בגימור הפיקנטי.לוויה מושלמת למתחילים רבים כגון פורל מעושן, בשר חזיר, ירקות קרים, טאפאס, או גבינת עיזים במרינדה טרי עם עשבי תיבול; גם טוב מאוד עם ברביקיו דגים, מזון ים, או עוף קלוי.