בשר חזיר איטלקי עם בטטה צלויה
בשר חזיר איטלקי Tenderloin עם תפוחי אדמה מתוקים קלויים נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך פטרוזיליה, מלח מתובל, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: פילה חזיר עם בטטה צלויה, מולסה תפוחים קלוי בשר חזיר עם תפוחי אדמה מתוקים, תפוחים ואגוזים, ו בשר חזיר איטלקי Tenderloin ותפוחי אדמה Crockpot.
הוראות
תנור חום עד 218°. בקערה גדולה, לערבב 1 כף שמן, 1 כפית תיבול איטלקי, 1/4 כפית מלח ושום.
להוסיף בטטות ובצל; לזרוק מעיל.
מורחים במחבת 9x13 אינץ'. הצלי חשף 10 דקות.
בינתיים, מברשת בשר חזיר tenderloins עם 1/2 שמן כפות. בקערה קטנה, מערבבים יחד 1 כפית תיבול איטלקי, 1/4 כפית מלח מתובל וגבינת פרמזן.
להעביר ירקות למרכז פאן; מקום 1 בשר חזיר tenderloin בכל צד.
מפזרים תערובת תיבול באופן שווה על חזיר. הכנס מדחום בשר avenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר חזיר.
צלי נחשף 20 עד 25 דקות יותר או עד מדחום קורא 68°. מחבת כיסוי עם לסכל; בואו לעמוד 5 דקות או עד מדחום קורא160. (טמפרטורה תמשיך לעלות על5, חזיר יהיה קל יותר לגלף.)
חותכים חזיר לפרוסות בעובי 1 אינץ'; מסדרים על מגש עם תפוחי אדמה מתוקים ובצל.