בשר חזיר במרינדה עשבי תיבול
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. נסו בשר חזיר במרינדה טנדרלוין, עשב, שום, וdijon בשר חזיר Tenderloins, ו בשר חזיר במרינדה של עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שלב את גרידת לימון, מיץ לימון, 1/2 כוס שמן זית, שום, רוזמרין, טימין, חרדל, ו 2 כפיות מלח בשקית פלסטיק resealable 1 ליטר חסון.
מוסיף את בשר החזיר tenderloins ולהפוך מעיל עם המרינדה. לסחוט את האוויר ולאטום את התיק. להשרות את החזיר במקרר לפחות 3 שעות אבל רצוי לילה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
הסר את tenderloins מן המרינדה ולהשליך את המרינדה אבל להשאיר את עשבי תיבול שנצמדים לבשר.
מפזרים את tenderloins בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה חסינת תנור על חום בינוני-גבוה. צרוב את בשר החזיר מכל הצדדים עד חום זהוב.
מניחים את מחבת הטחון בתנור וצולים את הטנדרלוין במשך 10 עד 15 דקות או עד שהבשר רושם 137 מעלות f בחלק העבה ביותר.
להעביר את tenderloins מגש לכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום. אפשר לנוח במשך 10 דקות. לגלף בפרוסות אלכסוניות בעובי 1/2 אינץ'. החלק העבה ביותר של הפילה יהיה ורוד למדי (זה בסדר גמור!) והחלק הדק ביותר ייעשה היטב. מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם, או בטמפרטורת החדר עם המיצים שאוספים במגש.