בשר חזיר ברן עם סוכר חום-זיגוג בורבון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר ברן עם סוכר חום-בורבון זיגוג. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 58 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 715 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צלעות חזיר צלויות, מלח כשר, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם בייקון וזיגוג סוכר חום, לבישול איטי חזיר סוכר חום מותן עם זיגוג בלסמי, ו חזיר מתובל סוכר חום.
הוראות
שלב 1 ליטר מים ומלח בקומקום גדול, ערבוב עד מלח מתמוסס.
מוסיפים חזיר למלח; מקררים במשך 24 שעות.
הסר חזיר מ מלח; להשליך מלח. לטפוח חזיר יבש עם מגבות נייר.
מערבבים סוכר, חומץ, בורבון, פלפל, ועלה דפנה בסיר קטן. מביאים לרתיחה; לבשל 9 דקות או עד מופחת 2/3 כוס. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים. תניח בצד.
מערבבים שמן זית, פלפל טחון ושום בקערה קטנה; לשפשף באופן שווה על חזיר. למעלה עם עלי קורנית.
מניחים חזיר במחבת צלייה גדולה.
אופים ב 375 במשך 1 שעה ו 10 דקות.
מברשת תערובת סוכר חום באופן שווה על חזיר; אופים 20 דקות נוספות או עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי חזיר 140 (מעט ורוד).
מניחים חזיר על מגש. לכסות באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
יין הערה: בשר חזיר ברן עם סוכר חום
זיגוג בורבון מתחנן ליין זה לא ממש מתוק, אבל נראה כי זה כל כך פירותי. זינפנדל אדום עסיסי הוא סוג כזה של יין. לכו על דוטון גולדפילד אינטנסיבי 2007 זין מכרם מורלי ליין בעמק הנהר הקריר של קליפורניה (40$). נטועים על ידי מתיישבים איטלקים לפני יותר מ -100 שנה, הגפנים האלה לוותר על טעמים ברי ודובדבן בהירים, בתוספת חריפות שעושה את רוב הגפנים השחורים בזיגוג (ולמעשה, את שאר תפריט חריף, חריף זה). -- שרה שניידר