בשר חזיר וחשיש בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר תפוחי אדמה מתוק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 340 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם בצל ירוק, בטטה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו בשר חזיר בטטה, תפוח אדמה מתוק-בשר חזיר בטן חשיש, ו חזיר עם זיגוג צ'ילי עם תפוחי אדמה מתוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים חזיר באופן שווה עם מלח ופלפל שחור. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חזיר למחבת, ומטוגנים במשך 8 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
מוסיפים מרק ושום למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים במשך 45 דקות או עד חזיר הוא מזלג מכרז.
הסר חזיר מחבת, הזמנת נוזל בישול ושום. חזיר מגניב מעט; לגרוס עם שני מזלגות.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן זית למחבת, ומערבלים למעיל.
מוסיפים תפוחי אדמה ובצל; מטוגנים במשך 6 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פלפל אדום ופטריות; מבשלים 3 דקות.
מוסיפים נוזל בישול ושום; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, חשוף, במשך 20 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב מדי פעם. מערבבים חזיר, ומבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.