בשר חזיר וכרוב
בשר חזיר וכרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך כרוב, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. חזיר מבושל עם כרוב, חלב מטוגן חלציים של חזיר עם שומר וכרוב, ו Rippli (צלעות ירך חזיר מעושן מותן) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני. מתבלים את צלעות החזיר במלח ופלפל, וחומים משני הצדדים במחבת.
מניחים את הכרוב על גבי הצלעות, ומפזרים מלח מתובל ורוטב ווסטרשייר. מכסים מחבת ומבשלים 15 דקות.
לחשוף מחבת, במקום צלעות על גבי הכרוב, ולהמשיך לבשל 15 דקות, או עד צלעות חזיר נעשים.