בשר חזיר ממולא פטריות
בשר חזיר ממולא פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 365 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שום, פירורי לחם, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פטריות ממולאות ממולא חזיר פילה, בשר חזיר ממולא עם רוטב פטריות שיטאקי, ו בשר חזיר ממולא פרושוטו עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד קריספ, על 8 דקות.
מוסיפים את הפטריות, 1/2 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם; מבשלים עד הפטריות רכות, כ 4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים את פירורי הלחם וכל אבל 2 כפות פטרוזיליה.
משרים 10 עד 12 קיסמים במים כדי למנוע מהם לשרוף. יש לשטוף את החזיר ולייבש את הטפיחה. פרפר חזיר: לעשות חתך עמוק 1 אינץ לאורך כל פילה; לא לחתוך את כל הדרך. פתח את הבשר כמו ספר, כדי שהטנדרלוין ישכב שטוח.
מכסים את החזיר בניילון נצמד; חובטים בצד השטוח של פטיש בשר עד בעובי של 1/2 אינץ', החל מהאמצע ופועל החוצה.
מורחים את תערובת הפטריות על 2 tenderloins. החל עם צד ארוך, להפשיל בחוזקה כל tenderloin. לאבטח את התפרים עם הקיסמים.
מחממים את הגריל לגובה בינוני; מברישים את הסורגים בשמן זית.
מברישים את לחמניות החזיר בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל, מפנה, עד מדחום מוכנס למרכז של אוגרי חזיר 140 מעלות F, 25 עד 30 דקות.
העברה ללוח חיתוך לנוח, כ -10 דקות.
מערבבים את 3 כפות הנותרים שמן זית ו 2 כפות פטרוזיליה, גרידת לימון, ומלח ופלפל לפי הטעם בקערה.
הסר את הקיסמים וחתוך את לחמניות החזיר. למעלה עם שמן פטרוזיליה.