בשר חזיר מעושן בגריל הוא ... ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו allspice הקרקע, זרעי חרדל, בשר חזיר tenderloin, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-44 דקות. . נסו בשר חזיר צלוי עם תיבול אידיוט (ללא גלוטן), בשר חזיר ג'מייקני מעושן, ו טנדרלוין חזיר אידיוט עם סלסה אננס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים פלפלים habanero, בצל, בצל ירוק, זנגביל ושום, בבלנדר או מעבד מזון. להתמזג עד בסדר גמור.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים סיידר, חומץ לבן, רוטב סויה, שמן זית וסוכר. מתבלים עם זרעי חרדל, מלח, פלפל, טימין, allspice, אגוז מוסקט, וקינמון. המשך להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקק
לתיבול בשר
סטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץ
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מניחים את בשר החזיר tenderloin בתבנית תבשיל רדוד; יוצקים מרינדה אידיוט מעל, ועיסוי לתוך הבשר כדי להבטיח את כל הבשר מצופה. מכסים ומקררים במשך 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
4
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
באח שמן קל. לוחות גריל של פילה מעל גחלים חמות, פונה לפי הצורך כדי לשמור על שריפה אבל מאפשר סימני גריל נחמד בראונינג. כ 6 עד 7 דקות בכל צד, או עד הטמפרטורה הפנימית הגיעה 145 מעלות F (63 מעלות C).
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec Durigutti פמיליה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.