בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול עם פולנטה שמנת
בשר חזיר מצופה עשב עם פולנטה שמנת עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בצל, פולנטה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. נסו פילה חזיר עם רוטב שמנת, סטייקים טריים מצופים בעשב בשר בקר עם רוטב פטריות, ו טימין מצופה פילה חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין חזיר, לשלב הראשון 9 מרכיבים בשקית פלסטיק zip העליון גדול; חותם במרינדה במקרר לילה או עד 2 ימים.
מניחים חזיר על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד רשם מדחום 15
הסר מהתנור; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
כדי להכין פולנטה, לחמם סיר בינוני על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל ו 2 שיני שום; לטגן 2 דקות.
מוסיפים יין; מבשלים 5 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
להוסיף 2 1/2 כוסות מים; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות. בהדרגה להוסיף פולנטה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מבשלים מעל חום בינוני 15 דקות או עד עבה וקרם, ערבוב לעתים קרובות ובהדרגה הוספת 2 1/2 כוסות מים. מערבבים בחמאה, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.