קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות21
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בשר חזיר עטוף בפרושוטו עם תפוחים קלויים

בשר חזיר עטוף בפרושוטו עם תפוחים קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר עטוף פרושוטו עם תפוחים קלויים. מנה זו מכילה כ 173 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 1362 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך מלח כשר, חמאה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב התפוחים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שיבולת שועל צימוקים תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו פרושוטו עטוף בריבת תאנה ובצל מעל בשר חזיר צלוי בלסמי, בשר חזיר צלוי עם קינססים ותפוחי גברת, ו בשר חזיר צלוי עשבי תיבול עם כרוב ניצנים, שומר, תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פטריות מיובשות ותפוחים יבשים בקערות קטנות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
תפוחים יבשיםתפוחים יבשים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים 1 כוס מים רותחים לכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בואו פטריות ותפוחים להשרות עד רך מאוד, על 30 דקות. מסננים פטריות. כיסוי וצינה השריית נוזל (כ 3/4 כוס).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4
מסננים תפוחים, משליכים נוזלים. דק קוצצים פטריות ותפוחים, לשלב בקערה קטנה, ולהגדיר תערובת פטריות ותפוחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בינתיים, כרוב לבן במים מלוחים רותחים רק עד נבול, על 1 דקה. באמצעות מלקחיים, להעביר כרוב לתבנית אפייה rimmed. להכניס למקרר עד שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
הסר כל צלעות גדולות וקשוחות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוסיפים בצל; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב רך וקל, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מוסיפים פטריות ותפוחים; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהטעמים מתמזגים, כ -5 דקות. מערבבים שום, טימין, רוזמרין; לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
10
מוסיפים ברנדי ומבשלים עד הנוזל נספג, על 1 דקה. מערבבים 2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
העברת תערובת לקערה ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מוסיפים חזיר טחון ומערבבים לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
1
כדי פרפר, לשים בשר חזיר על משטח עבודה עם קצה קצר מולך. מחזיק סכין ארוכה, דקה חדה במקביל משטח העבודה ומתחיל לאורך צד אחד ארוך, לחתוך 1/2 " מעל החלק התחתון של צלוי. המשך לחתוך פנימה, מושך בחזרה את הבשר עם היד החופשית שלך ופותח את הצלי כמו שטיח, עד מותן כולו הוא שטוח. כיסוי עם יריעת ניילון. באמצעות פטיש בשר, קילו לעובי אפילו.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
לחשוף בשר חזיר. מתבלים עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מניחים עלי כרוב על גבי חלציים בשכבה זוגית, חופפים לפי הצורך ומשאירים גבול 1".
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
4
מורחים מילוי על גבי כרוב.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
כרובכרוב
5
לגלגל חזיר לצילינדר הדוק. לעטוף שכבה אחת של פרושוטו סביב צלי. לקשור צלי בצורה מאובטחת עם חוט מטבח במרווחים 1". טאק ספרי רוזמרין תחת ענפים, מרווחים זה מזה. לעשות קדימה: צלי חזיר יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
פרושוטופרושוטו
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני המשך.
7
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מניחים תפוחים במחבת צלייה. ממיסים 1 כף חמאה עם שמן במחבת גדולה. חזיר חום מכל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל, ולאחר מכן להגדיר על גבי תפוחים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
9
מוסיפים סיידר ומים 1/2 כוס למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
יוצקים תערובת למחבת צלייה. בשר חזיר צלוי עד מדחום מיד לקרוא מוכנס לתוך מרכז המותניים רושמים 60° (זה יהיה מבושל בינוני אבל עדיין מעט ורוד), על 1 שעה 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
11
בואו לצלות לנוח לפחות 20 דקות ועד 2 שעות.
12
שים צלי על מגש. ריזרב תפוחים מן מחבת צלייה; כפית את השומן ממיצים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
13
מניחים מחבת על גבי תנור מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
14
להוסיף ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
15
יוצקים בנוזל פטריות שמורות, משאירים כל משקעים מאחור, ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת כדי לשחרר כל חתיכות משחימות, עד מעט מעובה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
16
להקציף הנותרים 2 כפות חמאה ועונה לטעום עם מלח ופלפל. רוטב זן; בשר חזיר פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
17
מגישים רוטב ותפוחים לצד חזיר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
18
יין הצעה: נסה זיווג חזיר זה עם אדום גדול כמו Tenuta dell ' Ornellaia 2009 Le Volte, טוסקנה (25$).
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים

41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחים (כגון סבתא סמית או פוג'י), לרבעים, או 8 תפוחים קטנים, חצויתפוחים (כגון סבתא סמית או פוג'י), לרבעים, או 8 תפוחים קטנים, חצוי1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טרי ועוד לתיבולפלפל שחור טחון טרי ועוד לתיבול22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסברנדי או קלבדוסברנדי או קלבדוס1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות תפוחים יבשיםאונקיות תפוחים יבשים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיה יבשה פטריות פורצ'יני שלמותאונקיה יבשה פטריות פורצ'יני שלמות2חתיכות טופי הית' בררוזמרין מיובשרוזמרין מיובש2חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסיידר יבשסיידר יבש11 כף אורגנו מיובששום טחון דקשום טחון דק454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר טחוןחזיר טחון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כרוב, גבעולים תחתון trimmedכרוב, גבעולים תחתון trimmed1אוראו ממולאים כפוליםמלח כשר ועוד לתיבולמלח כשר ועוד לתיבול2חתיכות טופי הית' ברמלח כשר ועודמלח כשר ועוד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמניית עוף במלח נמוךמניית עוף במלח נמוך22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל טחוןבצל טחון85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרושוטו פרוס דקפרושוטו פרוס דק5sprigsשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס(1/4 מקל) חמאה ללא מלח(1/4 מקל) חמאה ללא מלח32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה לא מלוחה, מחולקתחמאה לא מלוחה, מחולקת