קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות21
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בשר חזיר עטוף בפרושוטו עם תפוחים קלויים

בשר חזיר עטוף בפרושוטו עם תפוחים קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר עטוף פרושוטו עם תפוחים קלויים. מנה זו מכילה כ 173 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 1362 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך מלח כשר, חמאה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב התפוחים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שיבולת שועל צימוקים תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו פרושוטו עטוף בריבת תאנה ובצל מעל בשר חזיר צלוי בלסמי, בשר חזיר צלוי עם קינססים ותפוחי גברת, ו בשר חזיר צלוי עשבי תיבול עם כרוב ניצנים, שומר, תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פטריות מיובשות ותפוחים יבשים בקערות קטנות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
תפוחים יבשיםתפוחים יבשים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים 1 כוס מים רותחים לכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בואו פטריות ותפוחים להשרות עד רך מאוד, על 30 דקות. מסננים פטריות. כיסוי וצינה השריית נוזל (כ 3/4 כוס).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
מסננים תפוחים, משליכים נוזלים. דק קוצצים פטריות ותפוחים, לשלב בקערה קטנה, ולהגדיר תערובת פטריות ותפוחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בינתיים, כרוב לבן במים מלוחים רותחים רק עד נבול, על 1 דקה. באמצעות מלקחיים, להעביר כרוב לתבנית אפייה rimmed. להכניס למקרר עד שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
הסר כל צלעות גדולות וקשוחות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים בצל; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב רך וקל, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים פטריות ותפוחים; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהטעמים מתמזגים, כ -5 דקות. מערבבים שום, טימין, רוזמרין; לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10
מוסיפים ברנדי ומבשלים עד הנוזל נספג, על 1 דקה. מערבבים 2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
העברת תערובת לקערה ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים חזיר טחון ומערבבים לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
1
כדי פרפר, לשים בשר חזיר על משטח עבודה עם קצה קצר מולך. מחזיק סכין ארוכה, דקה חדה במקביל משטח העבודה ומתחיל לאורך צד אחד ארוך, לחתוך 1/2 " מעל החלק התחתון של צלוי. המשך לחתוך פנימה, מושך בחזרה את הבשר עם היד החופשית שלך ופותח את הצלי כמו שטיח, עד מותן כולו הוא שטוח. כיסוי עם יריעת ניילון. באמצעות פטיש בשר, קילו לעובי אפילו.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
לחשוף בשר חזיר. מתבלים עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מניחים עלי כרוב על גבי חלציים בשכבה זוגית, חופפים לפי הצורך ומשאירים גבול 1".
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
4
מורחים מילוי על גבי כרוב.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
כרובכרוב
5
לגלגל חזיר לצילינדר הדוק. לעטוף שכבה אחת של פרושוטו סביב צלי. לקשור צלי בצורה מאובטחת עם חוט מטבח במרווחים 1". טאק ספרי רוזמרין תחת ענפים, מרווחים זה מזה. לעשות קדימה: צלי חזיר יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
פרושוטופרושוטו
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני המשך.
7
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים תפוחים במחבת צלייה. ממיסים 1 כף חמאה עם שמן במחבת גדולה. חזיר חום מכל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל, ולאחר מכן להגדיר על גבי תפוחים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מוסיפים סיידר ומים 1/2 כוס למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
יוצקים תערובת למחבת צלייה. בשר חזיר צלוי עד מדחום מיד לקרוא מוכנס לתוך מרכז המותניים רושמים 60° (זה יהיה מבושל בינוני אבל עדיין מעט ורוד), על 1 שעה 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
11
בואו לצלות לנוח לפחות 20 דקות ועד 2 שעות.
12
שים צלי על מגש. ריזרב תפוחים מן מחבת צלייה; כפית את השומן ממיצים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
מניחים מחבת על גבי תנור מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
להוסיף ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
15
יוצקים בנוזל פטריות שמורות, משאירים כל משקעים מאחור, ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת כדי לשחרר כל חתיכות משחימות, עד מעט מעובה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
להקציף הנותרים 2 כפות חמאה ועונה לטעום עם מלח ופלפל. רוטב זן; בשר חזיר פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
17
מגישים רוטב ותפוחים לצד חזיר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
18
יין הצעה: נסה זיווג חזיר זה עם אדום גדול כמו Tenuta dell ' Ornellaia 2009 Le Volte, טוסקנה (25$).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים

41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחים (כגון סבתא סמית או פוג'י), לרבעים, או 8 תפוחים קטנים, חצויתפוחים (כגון סבתא סמית או פוג'י), לרבעים, או 8 תפוחים קטנים, חצוי1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור טחון טרי ועוד לתיבולפלפל שחור טחון טרי ועוד לתיבול2קרום: פירורי קרקר גרהםברנדי או קלבדוסברנדי או קלבדוס1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות תפוחים יבשיםאונקיות תפוחים יבשים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיה יבשה פטריות פורצ'יני שלמותאונקיה יבשה פטריות פורצ'יני שלמות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוזמרין מיובשרוזמרין מיובש2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסיידר יבשסיידר יבש1גבינת פרמזן מגוררתשום טחון דקשום טחון דק454פלפל האבנרוחזיר טחוןחזיר טחון454פלפל האבנרוכרוב, גבעולים תחתון trimmedכרוב, גבעולים תחתון trimmed1אוראו ממולאים כפוליםמלח כשר ועוד לתיבולמלח כשר ועוד לתיבול2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח כשר ועודמלח כשר ועוד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמניית עוף במלח נמוךמניית עוף במלח נמוך2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל טחוןבצל טחון85פלפל האבנרופרושוטו פרוס דקפרושוטו פרוס דק5sprigsבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות2קרום: פירורי קרקר גרהם(1/4 מקל) חמאה ללא מלח(1/4 מקל) חמאה ללא מלח3קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה לא מלוחה, מחולקתחמאה לא מלוחה, מחולקת