בשר חזיר עטוף בפרושוטו עם תפוחים קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר עטוף פרושוטו עם תפוחים קלויים. מנה זו מכילה כ 173 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 1362 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך מלח כשר, חמאה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב התפוחים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שיבולת שועל צימוקים תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו פרושוטו עטוף בריבת תאנה ובצל מעל בשר חזיר צלוי בלסמי, בשר חזיר צלוי עם קינססים ותפוחי גברת, ו בשר חזיר צלוי עשבי תיבול עם כרוב ניצנים, שומר, תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פטריות מיובשות ותפוחים יבשים בקערות קטנות נפרדות.
מוסיפים 1 כוס מים רותחים לכל קערה.
בואו פטריות ותפוחים להשרות עד רך מאוד, על 30 דקות. מסננים פטריות. כיסוי וצינה השריית נוזל (כ 3/4 כוס).
מסננים תפוחים, משליכים נוזלים. דק קוצצים פטריות ותפוחים, לשלב בקערה קטנה, ולהגדיר תערובת פטריות ותפוחים בצד.
בינתיים, כרוב לבן במים מלוחים רותחים רק עד נבול, על 1 דקה. באמצעות מלקחיים, להעביר כרוב לתבנית אפייה rimmed. להכניס למקרר עד שיתקרר.
הסר כל צלעות גדולות וקשוחות.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב רך וקל, כ 8 דקות.
מוסיפים פטריות ותפוחים; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהטעמים מתמזגים, כ -5 דקות. מערבבים שום, טימין, רוזמרין; לבשל במשך 1 דקה.
מוסיפים ברנדי ומבשלים עד הנוזל נספג, על 1 דקה. מערבבים 2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל.
העברת תערובת לקערה ולתת מגניב לחלוטין.
מוסיפים חזיר טחון ומערבבים לשלב היטב.
כדי פרפר, לשים בשר חזיר על משטח עבודה עם קצה קצר מולך. מחזיק סכין ארוכה, דקה חדה במקביל משטח העבודה ומתחיל לאורך צד אחד ארוך, לחתוך 1/2 " מעל החלק התחתון של צלוי. המשך לחתוך פנימה, מושך בחזרה את הבשר עם היד החופשית שלך ופותח את הצלי כמו שטיח, עד מותן כולו הוא שטוח. כיסוי עם יריעת ניילון. באמצעות פטיש בשר, קילו לעובי אפילו.
לחשוף בשר חזיר. מתבלים עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מניחים עלי כרוב על גבי חלציים בשכבה זוגית, חופפים לפי הצורך ומשאירים גבול 1".
מורחים מילוי על גבי כרוב.
לגלגל חזיר לצילינדר הדוק. לעטוף שכבה אחת של פרושוטו סביב צלי. לקשור צלי בצורה מאובטחת עם חוט מטבח במרווחים 1". טאק ספרי רוזמרין תחת ענפים, מרווחים זה מזה. לעשות קדימה: צלי חזיר יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני המשך.
מניחים תפוחים במחבת צלייה. ממיסים 1 כף חמאה עם שמן במחבת גדולה. חזיר חום מכל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל, ולאחר מכן להגדיר על גבי תפוחים במחבת.
מוסיפים סיידר ומים 1/2 כוס למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות השחמה.
יוצקים תערובת למחבת צלייה. בשר חזיר צלוי עד מדחום מיד לקרוא מוכנס לתוך מרכז המותניים רושמים 60° (זה יהיה מבושל בינוני אבל עדיין מעט ורוד), על 1 שעה 40 דקות.
בואו לצלות לנוח לפחות 20 דקות ועד 2 שעות.
שים צלי על מגש. ריזרב תפוחים מן מחבת צלייה; כפית את השומן ממיצים במחבת.
מניחים מחבת על גבי תנור מעל חום בינוני גבוה.
יוצקים בנוזל פטריות שמורות, משאירים כל משקעים מאחור, ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת כדי לשחרר כל חתיכות משחימות, עד מעט מעובה, כ 5 דקות.
להקציף הנותרים 2 כפות חמאה ועונה לטעום עם מלח ופלפל. רוטב זן; בשר חזיר פרוסה.
מגישים רוטב ותפוחים לצד חזיר פרוס.
יין הצעה: נסה זיווג חזיר זה עם אדום גדול כמו Tenuta dell ' Ornellaia 2009 Le Volte, טוסקנה (25$).