קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות92
מגזין

בשר חזיר עם בורבון, מולסה, וזיגוג פקאן

בשר חזיר עם בורבון, מולסה, וזיגוג פקאן
בשר חזיר עם בורבון, מולסה, וזיגוג פקאן הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 11004 קלוריות, 950 גרם חלבון ו 743 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-397 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא מיץ תפוחים, צ'אטני מנדרינה, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. נסו בשר חזיר עם בורבון, מולסה, וזיגוג פקאן, עוגת פקאן מולסה Bundt עם זיגוג בורבון, ו עוגת פקאן מולסה Bundt עם זיגוג בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרתיחים מיץ בורבון בסיר קטן עד מופחת 1/3 כוס, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מערבבים סוכר, פקאן, מולסה, וחרדל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מולסהמולסה
חרדלחרדל
פקאניםפקאנים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים תערובת בורבון; מערבבים כדי ליצור דבק עבה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי; צמרמורת. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
4
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 325°f. קו מחבת צלייה גדולה עם רדיד כבד, משאיר overhang מכל הצדדים. לקצץ את העור וכל אבל 1/4 אינץ ' שומן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
5
מניחים חזיר, צד שומן למעלה, במחבת מוכנה. בשר חזיר צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 130 ° F ל 135 ° F, על 10 דקות לכל קילו או 2 שעות 40 דקות עבור 16 פאונד חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
6
הסר בשר חזיר מהתנור; להגדיל את טמפרטורת התנור ל 425 ° F. קל ציון שומן על בשר חזיר דפוס יהלום. לשפשף זיגוג עבה מעל הצדדים של בשר חזיר. להחזיר בשר חזיר לתנור וצלי עד זיגוג הוא חום עמוק מבעבע, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
חםחם
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו בשר חזיר לעמוד לפחות 20 דקות עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
8
מגישים עם צ ' אטני ולחם כפית.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
לחםלחם
1
: בחר ירך חזיר עצם או חזיר ללא עצמות שיש לו את הצורה הטבעית של רגל. אין להשתמש חזיר נוצר מראש (המכונה מעדנייה חזיר), אשר הוא הטוב ביותר פרוס קר עבור כריכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר
עצםעצם
חםחם