קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות25
ציון בריאות5
מגזין

בשר חזיר עם חמוציות וזיגוג בורבון

בשר חזיר עם חמוציות וזיגוג בורבון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגות שוקולד בורבון עם ציפוי קרם חמאה שוקולד וזיגוג בורבון, זיגוג צלע בורבון, ו חזיר אפוי עם זיגוג בורבון.

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לקצץ שומן וקליפה מן חזיר. ציון מחוץ חזיר בדפוס יהלום.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
מניחים את החזיר, עצם בסופו של דבר, על מחבת צלייה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
אופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מערבבים את הסוכר ואת החומרים הנותרים בסיר קטן. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
הסר מן החום; להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 (אל תסיר את החזיר מהתנור).
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מברישים את תערובת החמוציות על החזיר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
9
אופים ב 400 במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מניחים בשר חזיר על מגש, ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
בואו לעמוד במשך 15 דקות. אל תשליך טפטוף.
12
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך מידה זכוכית 2 כוס או קערה.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
יוצקים את טפטוף לתוך התיק, ולתת לעמוד במשך 10 דקות (השומן יעלה למעלה). לאטום את התיק, בזהירות לחתוך את 1 בפינה התחתונה של התיק.
14
מסננים את הטפטוף לקערה, עוצרים לפני ששכבת השומן מגיעה לפתיחה; משליכים את השומן.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
מגישים את הרוטב עם החזיר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
16
הערה: יין הצעה:החדירות של חמוציות, מתיקות של בורבון, ואת pungency של חזרת כל לקחת את החזיר הזה בכיוון שונה בהחלט מאשר חזיר עם שמפניה זיגוג וניל (עמוד 109). התעוזה הדרמטית של טעמים אלה קוראת ליין נועז ופירותי לא פחות. הורסת משפחות מאלזס, צרפת, פיטביל. נסה את הבציר הנוכחי מכל המפיקים הבאים: Trimbach, Hugel, Domaine Weinbach, או Zind-Humbrecht (כ $18 עד $22).
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי