בשר חזיר עם חמוציות וזיגוג בורבון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגות שוקולד בורבון עם ציפוי קרם חמאה שוקולד וזיגוג בורבון, זיגוג צלע בורבון, ו חזיר אפוי עם זיגוג בורבון.
הוראות
לקצץ שומן וקליפה מן חזיר. ציון מחוץ חזיר בדפוס יהלום.
מניחים את החזיר, עצם בסופו של דבר, על מחבת צלייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות.
מערבבים את הסוכר ואת החומרים הנותרים בסיר קטן. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים במשך 5 דקות.
הסר מן החום; להשליך עלה דפנה.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 (אל תסיר את החזיר מהתנור).
מברישים את תערובת החמוציות על החזיר.
אופים ב 400 במשך 15 דקות.
מניחים בשר חזיר על מגש, ומכסים בנייר כסף.
בואו לעמוד במשך 15 דקות. אל תשליך טפטוף.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך מידה זכוכית 2 כוס או קערה.
יוצקים את טפטוף לתוך התיק, ולתת לעמוד במשך 10 דקות (השומן יעלה למעלה). לאטום את התיק, בזהירות לחתוך את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים את הטפטוף לקערה, עוצרים לפני ששכבת השומן מגיעה לפתיחה; משליכים את השומן.
מגישים את הרוטב עם החזיר.
הערה: יין הצעה:החדירות של חמוציות, מתיקות של בורבון, ואת pungency של חזרת כל לקחת את החזיר הזה בכיוון שונה בהחלט מאשר חזיר עם שמפניה זיגוג וניל (עמוד 109). התעוזה הדרמטית של טעמים אלה קוראת ליין נועז ופירותי לא פחות. הורסת משפחות מאלזס, צרפת, פיטביל. נסה את הבציר הנוכחי מכל המפיקים הבאים: Trimbach, Hugel, Domaine Weinbach, או Zind-Humbrecht (כ $18 עד $22).