קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

בשר חזיר עם תאנה ורוטב פורט

בשר חזיר עם תאנה ורוטב פורט
בשר חזיר עם תאנה ורוטב פורט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 730 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, ירך חזיר, נמל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ירך חזיר עם תאנים ורוטב פורט, ירך חזיר עם תאנים ורוטב פורט, ו בשר חזיר ממולא צלוי ברוטב פורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הרוטב: בסיר בינוני כבד, לשלב את 6 החומרים הראשונים. מרתיחים מעל חום בינוני-גבוה עד מופחת בחצי, על 30 דקות. השליכו את הענבים ומקלות הקינמון (חלק מעלי הרוזמרין יישארו בתערובת הנמל).
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מעבירים את תערובת הנמל לבלנדר ומחית עד חלקה. תתמזג עם החמאה. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. (הרוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. לחמם מחדש על חום בינוני לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
עבור חזיר: מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מערבבים את השמן, רוזמרין, 1 כף מלח 1/2 כפיות פלפל בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את ירך החזיר במחבת קלייה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מורחים את תערובת השמן על החזיר כדי מעיל לחלוטין. צלוי עד מיד לקרוא מדחום בשר מוכנס למרכז של הקופות חזיר 145 מעלות F, הופך את החזיר כל 15 דקות כדי להבטיח אפילו בראונינג, על 45 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ואוהל עם נייר כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
תן לחזיר לנוח 15 דקות. בינתיים, מערבבים את מרק העוף לתוך מחבת הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מניחים את המחבת על חום בינוני, לגרד את החלק התחתון של המחבת כדי להסיר כל חתיכות השחמה. תביא את מיצי המחבת לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
באמצעות סכין חדה גדולה, לחתוך את לרוחב חזיר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים את פרוסות החזיר על צלחות. כפית jus מעל.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
לטפטף את רוטב התאנה החם סביב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש