בשר חזיר עם תאנה ורוטב פורט
בשר חזיר עם תאנה ורוטב פורט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 730 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, ירך חזיר, נמל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ירך חזיר עם תאנים ורוטב פורט, ירך חזיר עם תאנים ורוטב פורט, ו בשר חזיר ממולא צלוי ברוטב פורט (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הרוטב: בסיר בינוני כבד, לשלב את 6 החומרים הראשונים. מרתיחים מעל חום בינוני-גבוה עד מופחת בחצי, על 30 דקות. השליכו את הענבים ומקלות הקינמון (חלק מעלי הרוזמרין יישארו בתערובת הנמל).
מעבירים את תערובת הנמל לבלנדר ומחית עד חלקה. תתמזג עם החמאה. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. (הרוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. לחמם מחדש על חום בינוני לפני השימוש.)
עבור חזיר: מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מערבבים את השמן, רוזמרין, 1 כף מלח 1/2 כפיות פלפל בקערה קטנה כדי להתמזג.
מניחים את ירך החזיר במחבת קלייה כבדה.
מורחים את תערובת השמן על החזיר כדי מעיל לחלוטין. צלוי עד מיד לקרוא מדחום בשר מוכנס למרכז של הקופות חזיר 145 מעלות F, הופך את החזיר כל 15 דקות כדי להבטיח אפילו בראונינג, על 45 דקות בסך הכל.
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ואוהל עם נייר כדי להתחמם.
תן לחזיר לנוח 15 דקות. בינתיים, מערבבים את מרק העוף לתוך מחבת הקלייה.
מניחים את המחבת על חום בינוני, לגרד את החלק התחתון של המחבת כדי להסיר כל חתיכות השחמה. תביא את מיצי המחבת לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
באמצעות סכין חדה גדולה, לחתוך את לרוחב חזיר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים את פרוסות החזיר על צלחות. כפית jus מעל.
לטפטף את רוטב התאנה החם סביב ומגישים מיד.