בשר חזיר פילה עם תפוחים
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, ציר עוף, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בשר חזיר פילה עם תפוחים, בשר חזיר פילה עם תפוחים, ו בשר חזיר פילה עם תפוחים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה. מתבלים את חצאי בשר החזיר עם מלח ופלפל לפי הטעם, ואז מבשלים בשמן החם עד להשחמה שווה על כל הצדדים, על 8 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז, מפנה מדי פעם, על 25 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c).
מניחים את החזיר על צלחת, מכסים בשתי שכבות של רדיד אלומיניום, ומאפשרים לנוח באזור חם במשך 10 דקות.
בעוד בשר החזיר נח, יוצקים את היין לתוך המחבת; מביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות של מזון משחימים את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ. מבשלים במשך 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את התפוחים, ציר עוף, חומץ, קינמון, אגוז מוסקט, סוכר חום, ואגוז מוסקט. מבשלים ומערבבים עד שהתפוחים רכים, כ -10 דקות. מערבבים תערובת קורנפלור לתוך רוטב מבעבע להתעבות. מבשלים ומערבבים 1 דקה יותר עד שהרוטב מתעבה והוא כבר לא מעונן.
חותכים את בשר החזיר tenderloin לפרוסות עבות 1/4 אינץ', ולסדר על מגש הגשה.
יוצקים את רוטב התפוחים על בשר כדי לשרת.