קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

בשר חזיר פילה עם תפוחים

בשר חזיר פילה עם תפוחים
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, ציר עוף, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בשר חזיר פילה עם תפוחים, בשר חזיר פילה עם תפוחים, ו בשר חזיר פילה עם תפוחים ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה. מתבלים את חצאי בשר החזיר עם מלח ופלפל לפי הטעם, ואז מבשלים בשמן החם עד להשחמה שווה על כל הצדדים, על 8 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז, מפנה מדי פעם, על 25 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים את החזיר על צלחת, מכסים בשתי שכבות של רדיד אלומיניום, ומאפשרים לנוח באזור חם במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
בעוד בשר החזיר נח, יוצקים את היין לתוך המחבת; מביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות של מזון משחימים את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ. מבשלים במשך 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את התפוחים, ציר עוף, חומץ, קינמון, אגוז מוסקט, סוכר חום, ואגוז מוסקט. מבשלים ומערבבים עד שהתפוחים רכים, כ -10 דקות. מערבבים תערובת קורנפלור לתוך רוטב מבעבע להתעבות. מבשלים ומערבבים 1 דקה יותר עד שהרוטב מתעבה והוא כבר לא מעונן.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
נייר אורזנייר אורז
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
חותכים את בשר החזיר tenderloin לפרוסות עבות 1/4 אינץ', ולסדר על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
5
יוצקים את רוטב התפוחים על בשר כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Bodega DiamAndes Uco Malbec. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Bodega DiamAndes Uco Malbec
צבע אודם נקי, עמוק ובהיר. ניחוחות של ברי אדום דובדבן הערות מראה עוצמה ורעננות. מבנה מעולה, טאנינים בעלי גוף מלא עם טעמי פירות בשלים, קטיפתי ומאוזן היטב.