בשר חזיר פילה עם תפוחים ובצל קלויים
בשר חזיר פילה עם תפוחים קלויים ובצל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סיידר תפוחים, זרעי שומר, פילה חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר פילה עם תפוחים ובצל קלויים, בשר חזיר צלוי עם תפוחים, ו פילה חזיר קלוי ותפוחים מזוגגים מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. בשר חזיר העונה עם מלח ופלפל.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה nonstick ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חזיר וצור עד שכל הצדדים חומים, מסתובבים מדי פעם, כ 5 דקות.
להעביר חזיר לצלחת. מגניב במקצת.
מורחים חרדל על גבי וצדדים של חזיר; הקש זרעי שומר לתוך חרדל.
להוסיף 1 כף הנותרים שמן למחבת.
מוסיפים פרוסות בצל ותפוחים; מטגנים על אש בינונית עד להזהבה, כ 5 דקות.
מורחים באופן שווה במחבת ומפזרים מלח ופלפל.
מניחים חזיר על גבי תערובת תפוח-בצל.
העברת מחבת לתנור וצלי עד תערובת בצל-תפוח הוא רך וחום ומדחום בשר מוכנס למרכז של רושמי חזיר 66°, על 15 דקות.
להעביר חזיר מגש ואוהל עם נייר כסף.
בינתיים, יוצקים יין לבן על תערובת תפוח-בצל במחבת. מערבבים תערובת על חום גבוה עד מופחת מעט, על 2 דקות.
חותכים חזיר באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. כפית תפוח-תערובת בצל על צלחות. למעלה עם חזיר ומגישים.