קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בשר חזיר צלוי בחלב עם פטוצ'יני טרי

בשר חזיר צלוי בחלב עם פטוצ'יני טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ראגו כתף חזיר צלוי חלב עם פטוצ'יני טרי. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, פלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו כתף חזיר מטוגנת בחלב, כתף חזיר צלויה חלב, ו כתף חזיר צלויה חלב עם ניוקי סולת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את החזיר מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. יבש עם מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל נמדדים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מניחים את החלב, שום, שאלוט, טימין, עלה דפנה בסיר גדול עם תחתית כבדה או תנור הולנדי ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.להפחית את החום נמוך, להוסיף את החזיר, לכסות עם מכסה הידוק, ומבשלים במשך 75 דקות. הפוך את החזיר ולהמשיך לבשל עוד 75 דקות. לחשוף ולבשל עד חזיר הוא מזלג רך וקלים לגזרים, על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
להעביר את החזיר ללוח חיתוך.הגבר את החום לגובה בינוני ובשל את הנוזל המרטיז, ערבוב מדי פעם וגירוד החלק התחתון של הסיר כדי לשחרר כל חתיכות השחמה שהצטברו, עד שהנוזל הצטמצם בחצי, כ -25 דקות. (הרוטב ייראה גבשושי וקמור. בינתיים, להכין את הבשר והפסטה.באמצעות 2 מזלגות, לגרוס את החזיר לחתיכות בגודל ביס, להשליך כל חתיכות גדולות של שומן או עצם; להגדיר את הבשר בצד. מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רק מחומם דרך ואל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מסננים, שומרים 1 כוס מי הבישול, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
הסר וזרוק את זרעי הקורנית ואת עלה דפנה מן הנוזל צלימת מופחת ולהעביר את הנוזל לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
הסר את הכובע הקטן ממכסה הבלנדר (מכסה לשפוך) להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה, מכסה את החלל עם מגבת מטבח (זה מאפשר קיטור לברוח ומונע את המכסה מפני פקיעה). לחלופין, השתמש בבלנדר טבילה.להחזיר את הרוטב לסיר, להוסיף את בשר חזיר מגורר ופסטה מבושלת, ומערבבים באופן שווה לשלב, הוספת מי בישול פסטה שמורות לפי הצורך. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזיר משךחזיר משך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מגישים באופן מיידי.