בשר חזיר צלוי בחלב עם פטוצ'יני טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ראגו כתף חזיר צלוי חלב עם פטוצ'יני טרי. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, פלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו כתף חזיר מטוגנת בחלב, כתף חזיר צלויה חלב, ו כתף חזיר צלויה חלב עם ניוקי סולת (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את החזיר מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. יבש עם מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל נמדדים; להפריש.
מניחים את החלב, שום, שאלוט, טימין, עלה דפנה בסיר גדול עם תחתית כבדה או תנור הולנדי ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.להפחית את החום נמוך, להוסיף את החזיר, לכסות עם מכסה הידוק, ומבשלים במשך 75 דקות. הפוך את החזיר ולהמשיך לבשל עוד 75 דקות. לחשוף ולבשל עד חזיר הוא מזלג רך וקלים לגזרים, על 30 דקות יותר.
להעביר את החזיר ללוח חיתוך.הגבר את החום לגובה בינוני ובשל את הנוזל המרטיז, ערבוב מדי פעם וגירוד החלק התחתון של הסיר כדי לשחרר כל חתיכות השחמה שהצטברו, עד שהנוזל הצטמצם בחצי, כ -25 דקות. (הרוטב ייראה גבשושי וקמור. בינתיים, להכין את הבשר והפסטה.באמצעות 2 מזלגות, לגרוס את החזיר לחתיכות בגודל ביס, להשליך כל חתיכות גדולות של שומן או עצם; להגדיר את הבשר בצד. מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רק מחומם דרך ואל דנטה.
מסננים, שומרים 1 כוס מי הבישול, ומניחים בצד.
הסר וזרוק את זרעי הקורנית ואת עלה דפנה מן הנוזל צלימת מופחת ולהעביר את הנוזל לבלנדר.
הסר את הכובע הקטן ממכסה הבלנדר (מכסה לשפוך) להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה, מכסה את החלל עם מגבת מטבח (זה מאפשר קיטור לברוח ומונע את המכסה מפני פקיעה). לחלופין, השתמש בבלנדר טבילה.להחזיר את הרוטב לסיר, להוסיף את בשר חזיר מגורר ופסטה מבושלת, ומערבבים באופן שווה לשלב, הוספת מי בישול פסטה שמורות לפי הצורך. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.