בשר חזיר צלוי וקאב בטטה
בשר חזיר צלוי קבב בטטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 382 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם קישואים, מלח, תפו " א תפוז כהה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו קבב חזיר חמוץ מתוק סיני בגריל, צלעות חזיר בגריל וצ'יפס בטטה, ו טוסט תפוחי אדמה מתוקים וחבילות נייר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. בסיר 1 ליטר, מרמלדת חום, רוזמרין ומלח לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
בקערה 1 ליטר למיקרוגל, מניחים חתיכות בטטה ומים. לכסות באופן רופף עם מגבת נייר למיקרוגל. מיקרוגל על גבוה 2 עד 3 דקות, ערבוב פעם אחת, רק עד תפוחי אדמה הם במכרז (לא לבשל יתר על המידה).
מסננים תפוחי אדמה מתוקים; לשטוף עם מים קרים.
על כל אחד ארבעה שיפודי מתכת 10 עד 12 אינץ', חוט חזיר בזהירות, תפוחי אדמה מתוקים וקישואים (עם צד לחתוך פונה החוצה) לסירוגין, משאיר שטח 1/4 אינץ ' בין כל חתיכה.
שיפודי כיסוי וגריל מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, פונים פעם אחת ומצחצחים עם זיגוג מרמלדה במהלך 3 הדקות האחרונות, עד חזיר הוא לא ורוד במרכז.