בשר חזיר צלוי כל היום, צ'אטני תפוחים פיקנטי, פירה הדר בטטות, צ' אט מוקפץ
אם יש לכם סירופ מייפל ענבר, כתף חזיר, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מדהים. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי כל היום, צ'אטני תפוחים פיקנטי, פירה הדר בטטות, צ' אט מוקפץ, פירה בטטות, צלעות חזיר עם רוטב סיידר, תפוחים מבושלים ובצל, ו צלי חזיר עם פירה ורוטב.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מ חזיר 6 שעות, לבשל את הדרך שלך דרך היום עם מזון נוחות מבושל איטי, מטוגן, ומבושל.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
4
ציון החלק העליון של הצלי בתבנית crosshatch על 3/4 אינץ ' זה מזה. לשפשף את המלח, פלפל, שומר, ותימין לתוך עור החזיר ולהגדיר את החזיר למחבת צלייה. צלוי כ -30 דקות, או עד פריך על גבי. מכסים את החזיר בחוזקה בנייר כסף ולהפחית את התנור ל 325 מעלות F, וצולים כ 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את החזיר מהתנור ולהגדיר על קרש חיתוך. כפית את רוב השומן מן הטפטוף ולהוסיף את הבצל, שום, גזר, סלרי, עלי מפרץ, מלח, ופלפל למחבת, ומערבבים לשלב. מניחים את הצלי על גבי הירקות ומכסים שוב בנייר כסף, קלייה עבור 1 עד 1 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6
בינתיים, להתחיל על צ ' אטני תפוח פיקנטי ומנות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1
חום 1 כף שמן זית כתית נוספת בסיר מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל, הצ 'ילי והג' ינג ' ר למחבת ומבשלים כדי לרכך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את התפוחים, סוכר חום כהה, טימין, סירופ מייפל, חומץ סיידר, מיץ לימון, קצת מלח ואגוז מוסקט. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 15 עד 20 דקות, עד צורות רוטב עבה. התאימו את התיבול והעבירו לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
4
עבור תפוחי האדמה המתוקים: מכסים את תפוחי האדמה המתוקים במים בסיר מעל חום בינוני גבוה, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
5
לנקז ולחזור לסיר החם. מחית את תפוחי האדמה המתוקים עם גרידת תפוזים, ציר עוף, מיץ לימון, מלח ופלפל. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.
מרכיבים שתצטרך
1
חום 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה במחבת גדולה מעל חום בינוני, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, ו לטגן עד רק במכרז, כ 5 דקות. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר את צלי החזיר ללוח גילוף ולכסות עם נייר צלייה לאוהל. לרפרף את השומן שוב, ולאחר מכן למקם את המחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה על הכיריים. להבות את המחבת עם מלאי, יין, ומערבבים במשך כמה דקות עם כף עץ כדי לגרד את כל טפטוף. מסננים את הרוטב ושופכים אותו לקערת הגשה או סירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
3
מגישים את החזיר עם צ ' אטני התפוחים המתובל, תפוחי אדמה מתוקים פירה הדר ו chard מוקפץ.