בשר חזיר צלוי עם תאנים, שום, פינו נואר
בשר חזיר צלוי עם תאנים, שום, פינו נואר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן זית, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פינו נואר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. מתכונים דומים: דיז'ון-רוזמרין Crusted בשר בקר צלוי עם פינו נואר Au jus, צלוי צלוי בשר עם תפוחי אדמה, גזר, ופינוט נואר יוס, ו עוגיות פינו נואר.
הוראות
שים תאנים, סוכר, אניס, 1 כף. טימין, ו 1 כוס יין בסיר בינוני. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום ומבשלים עד תאנים הם רק במכרז כאשר פירסינג, 10 עד 12 דקות.
עם סכין קטנה וחדה, לעשות 16 חתכים לאורך אחיד לתוך צלי, כל חתך על 1 ב. ארוך ו-1 בפנים. עמוק. הכנס רסיס שום, ואז חצי תאנה לתוך כל חתך, סגירת בשר על תאנים; לעשות חתכים קצת יותר גדול במידת הצורך. הניחו בצד את השום ואת התאנים והנוזל שלהם.
באמצעות חוט מטבח, לקשור לרוחב חזיר בערך 1 1/2-in. מרווחים וארוכים פעמיים כדי ליצור צלי מסודר. בקערה קטנה, לשלב 1 כף. קורנית, 1 1/2 כפית. מלח, 1/2 כפית. פלפל, ואת השמן. לשפשף על כל צלי.
לחמם 12-in. מחבת מעל חום בינוני-גבוה. בשר חזיר חום בכל רחבי, מפנה לפי הצורך, 8 עד 10 דקות בסך הכל; להתאים את החום במידת הצורך כדי לשמור על בשר מלהיצרב.
העברת שומן חזיר לצד עד 9-by 13-in. תבנית אפייה.
הוסף שום שמור למחבת; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב אור, על 1 דקה.
יוצקים יין שנותר מהבקבוק ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות משחי עם כף עץ.
יוצקים תערובת על חזיר לכסות בחוזקה עם נייר.
אופים חזיר עד רך כמעט כאשר פירסינג, 2 1/2 שעות. מערבבים תערובת תאנה שמורה לתוך מיצי פאן; אופים, מכוסה, עד הבשר רך, 15 עד 20 דקות יותר.
מיצי מחבת כפית על חזיר כדי להרטיב, ולאחר מכן להעביר את הבשר ללוח חיתוך ואוהל באופן רופף עם נייר. שומן רזה ממיצי פאן.
יוצקים מיצים עם תאנים למחבת גדולה ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת 2 כוסות, על 5 דקות. מערבבים ב 1/2 כפית. קורנית. טעם ותבשיל עם מיץ לימון ועוד מלח ופלפל אם אתה רוצה.
הסר חוט מבשר חזיר, ולאחר מכן לחתוך בשר לרוחב לפרוסות עבות.
מקשטים עם עלי קורנית ומגישים ברוטב.
הפוך קדימה: להכין דרך שלב 3 וצינה אטום עד 1 יום.