בשר חזיר צלוי עם תפוחים מטוגנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר צלוי עם תפוחים מטוגנים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 47 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. מתכון זה של Allrecipes יש 10 אוהדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חמאה, פלפל טחון, תפוחים סבתא סמית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו בשר חזיר פילה עם תפוחים, בשר חזיר פילה עם תפוחים, ו בשר חזיר פילה עם תפוחים מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
בנדיבות בשר חזיר tenderloin עם מלח שום ופלפל.
מבשלים חזיר על הגריל שחומם מראש, פונה פעמיים בכל צד, עד שכבר לא ורוד במרכז, 6 עד 7 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
הסר חזיר מן הגריל לכסות עם רדיד אלומיניום; לתת מנוחה במשך 5 דקות. פרוסת חזיר ולמקם על מגש הגשה.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני; מוסיפים תפוחים. מכסים מחבת ומבשלים 5 דקות. מערבבים תפוחים ומפזרים סוכר; להפחית את החום נמוך. מכסים מחבת ומבשלים תפוחים במשך 5 דקות נוספות.
הסר כיסוי; לבשל ומערבבים עד תפוחים הם משחימים קלות, 2 עד 3 דקות יותר. כפית תפוחים על חזיר פרוס.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר פילה בתפריט? נסה זיווג עם Malbec, פינו נואר, וsangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. הפינקה לה מלנה מלבק עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Finca La Malena Malbec]()
Finca La Malena Malbec
100% Malbec ממזרח מנדוזה. קרקעות אבן גיר וחימר, חורפים קרירים וקיצים חמים מספקים ריכוז פירות גדול וטאנינים חלקים. אודם כהה בצבע המשקף אור במערך של גוונים כתום/סגול. אף נעים מלא ברמזים של פירות יער אדומים ועשבי תיבול. טאנינים עגולים צעירים לתת לו מרקם חושי משיי המוביל mouthfeel עשיר. שכבות מעוררות תיאבון של פירות יער אדומים, שזיפים, וניל ותבלינים פתוחים ככל שהם מתחממים, ומספקים אופי זני עשיר. גימור עדין המגשר על הפער בין משקאות ומתמהמים היטב לאחר הלגימה האחרונה.