בשר חזיר, שעועית ומרק סלק שוויצרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל, מרק עוף, chard שוויצרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מרק שעועית שמנמן שוויצרי, שעועית טוסקנית ומרק סלק שוויצרי, ו מרק שעועית לבנה עם Chard שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 פרוסות בייקון מטגנים מעל חום בינוני בתנור הולנדי או קומקום מרק, ולאחר מכן להסיר ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
שום מטגן, בצל, גזר, וגבעולי סלק שוויצרי בשומן בייקון עד רך, ולאחר מכן להוסיף בשר חזיר, פתיתי פלפל אדומים, ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
Chard שוויצרי
שמן זית, לקלייה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חרדל מוכן, אופציונלי
3
מוסיפים עלי סלק שוויצריים ומטגנים עד שהם נבלים.2
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
4
מוסיפים מרק עוף, שעועית ועגבניות רומית. מערבבים יחד, מגבירים את החום ומביאים לרתיחה. חום נמוך ומבשל, חשוף, במשך כ -30 דקות.