בשר טחון תוצרת בית
בשר טחון הפוך מראש הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בסביבה 30 דקות. אם יש לכם פלפל, בשר טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו שכבת בשר פילי מקדימה, כריך רוסטביף מוכן מראש, ו כיצד להפוך בשר בקר טחון קופצני (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי 5 ליטר או מחבת 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל ושום על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
להפחית חום בינוני. מערבבים במלח ופלפל. לבשל 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מגניב 5 דקות.
קו 15x10x1 אינץ ' פאן עם רדיד. בשר כפית על נייר כסף, מתפרק לפי הצורך. להקפיא על 1 שעה, ערבוב פעם אחת, עד המשרד.
מחלקים את התערובת לשקיות פלסטיק מקפיא בגודל quart עם כ 2 כוסות בכל אחד. שקיות חותם; תווית. להקפיא עד 2 חודשים.