קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

בשר טנדרלוין עם עשבי תיבול-Dijon קרום

בשר טנדרלוין עם עשבי תיבול-Dijon קרום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר טנדרלוין עם קרום עשב Dijon. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 323 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא פילה בקר, פטרוזיליה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם קרום עשב, בשר חזיר Tenderloin עם קרום תירס-עשב, ו טנדרלוין בקר עם רוטב דיז'ון-שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 400 ° F. בקערה קטנה, לערבב פטרוזיליה, בזיליקום, טימין, אורגנו ושום; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
תרסיס התחתון של מחבת צלייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים בשר במחבת; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מורחים חרדל באופן שווה על בשר בקר; תערובת פטרוזיליה על חרדל. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
אופים חשפו 35 עד 45 דקות או עד מדחום קורא לפחות 60° (עבור doneness בינוני נדיר).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מניחים בשר בקר על קרש חיתוך. לכסות באופן רופף עם נייר; בואו לעמוד 15 דקות או עד מדחום קורא 145 ° F. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על -15°, בשר יהיה קל יותר לגלף.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות