בשר טריאקי
בשר טריאקי יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 298 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי שיני שום, סאקי, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בשר טריאקי, בשר טריאקי, ו בשר טריאקי.
הוראות
בסיר, לשלב את רוטב הסויה, מירין, סאקה, סוכר, בצל ירוק, זנגביל, שום ו 2 כפיות של שמן שומשום. מביאים לרתיחה מעל חום מתון ומבשלים עד מופחת 1 1/4 כוסות, 8 עד 10 דקות. מסננים את הרוטב לקערה קטנה.
להדליק גריל או לחמם מראש את המטגן.
מברשת את הסטייק עם הנותרים 1 כף שמן שומשום מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל או לצלות את הסטייק, צולה עם חלק מהרוטב, במשך 4 עד 5 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
תן לנוח במשך 5 דקות, ואז דק לחתוך את הסטייק באלכסון ומגישים עם מנות בטטה. להעביר את הרוטב הנותר בנפרד.