בשר טריאקי מבושל איטי וירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר טריאקי בישול איטי וירקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 487 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ תפוחים, זנגביל טחון, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בישול איטי טריאקי בשר, טריאקי בשר אננס לבישול איטי טריאקי, ו תבשיל בשר טריאקי איטי טריאקי.
הוראות
ב 4-עד 5-ליטר סיר איטי, לערבב סטייק ו 1 כף של עמילן תירס עד מצופה באופן שווה. מערבבים בעדינות ברוטב סויה, שרי, סוכר חום, ג ' ינג ' ר ושום. למעלה עם ערמוני מים.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה על 6 שעות.
כ -30 דקות לפני ההגשה, בקערה קטנה, למזג 1/4 כוס מים הנותרים 1 כף קורנפלור עד חלקה. מערבבים לתוך תערובת בשר. מערבבים בירקות מופשרים.
להגדיל את הגדרת החום גבוה; לכסות ולבשל 25 עד 30 דקות יותר או עד ירקות הם פריך במכרז. בינתיים, לבשל אורז ב 3 כוסות מים לפי הוראות על החבילה.
מגישים תערובת בקר על אורז.