קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

בשר לייט: כריכי פורטובלו וריקוטה עשבים

בשר לייט: כריכי פורטובלו וריקוטה עשבים
גשו לסופר וקנו prosciutto באיכות הטובה ביותר, לחם רב תבואה, פתיתי פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר לייט: Soppressata, ביצה, כריכי ריקוטה על ביסקוויטים חמאה, בשר לייט: המבורגרים Portobello עם פרושוטו פריך ו ארוגולה מאיו, ו בשר לייט: ספגטי עם כרובית קלויה עם פירורי לחם בייקון.

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא יחד את ריקוטה, שאלוט, פטרוזיליה, גרידת לימון, 1/4 כפית מלח, ואת פתיתי פלפל אדום עד בשילוב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים מחבת ברזל גדולה, יצוקה מעל חום בינוני גבוה לפחות שלוש דקות. באמצעות מברשת, קל לצלם את הפטריות עם שמן משני הצדדים ומתבלים עם 1/4 הנותרים כפית מלח. מסדרים שכבה אחת של פרוסות פטריות במחבת המחוממת, ומשאירים הרבה מקום בין פרוסות. קוק, ללא הפרעה, במשך 5 דקות בצד הראשון, ואז להעיף, ולבשל במשך 3 דקות נוספות בצד השני. לעשות את זה בשתי קבוצות במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
כאשר כל הפטריות בושלו, להפיץ 1/4 של תערובת ריקוטה על 4 פרוסות של הטוסט. למעלה עם 1/4 של פרוסות הפטרייה, 2 פרוסות של פרושוטו, ואת הנותרים 4 פרוסות של טוסט.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4
מגישים באופן מיידי.