קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

בשר לייט: כריכי פורטובלו וריקוטה עשבים

בשר לייט: כריכי פורטובלו וריקוטה עשבים
גשו לסופר וקנו prosciutto באיכות הטובה ביותר, לחם רב תבואה, פתיתי פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר לייט: Soppressata, ביצה, כריכי ריקוטה על ביסקוויטים חמאה, בשר לייט: המבורגרים Portobello עם פרושוטו פריך ו ארוגולה מאיו, ו בשר לייט: ספגטי עם כרובית קלויה עם פירורי לחם בייקון.

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא יחד את ריקוטה, שאלוט, פטרוזיליה, גרידת לימון, 1/4 כפית מלח, ואת פתיתי פלפל אדום עד בשילוב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים מחבת ברזל גדולה, יצוקה מעל חום בינוני גבוה לפחות שלוש דקות. באמצעות מברשת, קל לצלם את הפטריות עם שמן משני הצדדים ומתבלים עם 1/4 הנותרים כפית מלח. מסדרים שכבה אחת של פרוסות פטריות במחבת המחוממת, ומשאירים הרבה מקום בין פרוסות. קוק, ללא הפרעה, במשך 5 דקות בצד הראשון, ואז להעיף, ולבשל במשך 3 דקות נוספות בצד השני. לעשות את זה בשתי קבוצות במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
כאשר כל הפטריות בושלו, להפיץ 1/4 של תערובת ריקוטה על 4 פרוסות של הטוסט. למעלה עם 1/4 של פרוסות הפטרייה, 2 פרוסות של פרושוטו, ואת הנותרים 4 פרוסות של טוסט.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4
מגישים באופן מיידי.