קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

בשר לייט: סטרומבולי ירקות ופפרוני קלויים

בשר לייט: סטרומבולי ירקות ופפרוני קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: ירקות קלויים ופפרוני סטרומבולי. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם אורגנו, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר לייט: ספגטי עם כרובית קלויה עם פירורי לחם בייקון, סטרומבולי פפרוני, ו סטרומבולי פפרוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מערבבים את הפלפל, פטריות, שאלוט, מלח, אורגנו, פתיתי פלפל אדום, ושמן זית 1/4 כוס בקערת ערבוב גדולה. לזרוק מעיל הירקות עם שמן ותבלינים, ולהתפזר על שני גיליונות אפייה. צלוי במשך 30 דקות, מסתובב גיליונות אפייה באמצע זמן הבישול. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מרדדים בצק פיצה אחד לתוך מלבן, בערך 18 אינץ 'ארוך ו 12 אינץ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מורחים חצי מהירקות הקלויים על הבצק בשכבה אחת דקה, משאירים גבול של 1 אינץ ' בקצוות, וממלאים חצי מהגבינה, ואז חצי מהפפרוני. מגלגלים בעדינות את הסטרומבולי לתוך בול עץ, החל בקצה הקצר יותר, כך שיש לנו גליל בעובי של 4 אינץ 'ואורך של 12 אינץ'. חזור עם הבצק השני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
מעבירים סטרומבוליס לתבנית אפייה, פורסים כמה פתחים לרוחב החלק העליון ומתחככים בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים ב 191° במשך 30 דקות; להגדיל את התנור ממוזג ל400, ואופים תוספת 10 עד 15 דקות, עד החיצוני הוא חום ופריך.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
תן stromboli לנוח לפחות 10 דקות לפני חיתוך.