בשר לייט: פטריות, נקניק, גבינת עיזים ופיצות בגריל צ'ייב
בשר לייט: פטריות, נקניק, גבינת עיזים ופיצות בגריל Chive עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 492 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו נקניק הודו, קמח, שמרים מיידיים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חומץ מאלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פבלובה עם פירות יער וקרם כקינוח. נסו פיצות פטריות עם גבינת עיזים בשמל, הפוך גבינת עיזים משלך עבור גבינת עיזים, נקניק ופטריות ולינגטון (או פיצה!), ו בשר לייט: עדשים נקניק רגאוט (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את המים החמים ודבש בקערת ערבוב גדולה.
מפזרים את השמרים על גבי המים ומערבבים בעדינות לשלב.
מפזרים 1 כוס קמח לתוך המים ומערבבים לשלב, ויוצרים הבלילה עבה, דביק.
מוסיפים את שמן הזית והמלח, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הקמח הנותר, תוך ערבוב לשלב כמה שיותר מהקמח ככל שאתה יכול. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש אותו במשך כ 8 דקות.
להעביר את הבצק לקערה משומנת ולתת לו לעלות במשך 1 שעה. אגרוף אותו ולתת לו לעלות 1 שעה יותר.
בעוד בצק הפיצה עולה, להכין את ציפוי. מחממים התנור ל 400 ° F. לזרוק את הפטריות עם בצל האביב, שמן זית וחומץ מאלט בתבנית אפייה או צלחת עוגה. מתבלים במלח ופלפל.
הסר את בשר הנקניק מן המעטפת ולהפיץ אותו חתיכות קטנות על פני החלק העליון של הפטריות.
מעבירים את המנה לתנור וצולים עד שהפטריות רכות והנקניק מבושל דרך, 30 עד 40 דקות.
מחממים את הגריל לגובה בינוני (גז או פחם). מחלקים את בצק הפיצה ל 4 חתיכות לגלגל כל דק מאוד.
מברישים את שני הצדדים של כל חתיכה בשמן זית ומניחים ישירות על הסורגים החמים של הגריל. גריל כל צד על 3 דקות. מחלקים את הפטריות ונקניקיות בין ארבע הפיצות.
מפזרים גבינת עיזים ועירית. תשאיר את הפיצות על הסורגים, תכבה את הגריל ותסגור את השער.
תנו לפיצות לשבת עוד 2 דקות, רק עד שהגבינה תתרכך, לפני ההגשה.