בשר לייט: פסטה פאגיולי סופרסטה
מתכון בשר Lite: Soppressata פסטה Fagioli יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 779 קלוריות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות משומר, פתיתי פלפל, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו בשר לייט: Soppressata, ביצה, כריכי ריקוטה על ביסקוויטים חמאה, בשר לייט: פסטה אגוזים, ו בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר תנור הולנדי או גדול, סיר רחב מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את sopressata ומבשלים 1 עד 2 דקות, רק כדי חום מעט לעבד קצת שומן.
מוסיף את הבצל ושחרר את החום בינוני. להזיע את הבצל עם soppressata במשך 5 דקות.
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל אדום וזיעה 1 עד 2 דקות נוספות.
מערבבים עגבניות, מלאי, אורגנו, בזיליקום ושעועית. להביא לרתיחה נמוכה ולכסות. מבשלים במשך 30 דקות.
מוסיפים את הפסטה, מכסים ומבשלים כ -5 דקות או עד שהפסטה רכה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מצקת את הפג 'ולי פסטה לתוך קערות חמות, העליון עם Parmigiano-רג' יאנו ומגישים עם לחם עבור ספוג את רוטב השאריות.