בשר מיובש במעשן
. הכנת המנה לוקחת כ 15 שעות ו-10 דקות. לך לחנות ותביא חומץ סיידר, סינטה, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. מתכונים דומים: בשר משומר, בסגנון קאובוי בשר משומר, בשר משומר, ו הבשר המשומר הטוב ביותר.
הוראות
בקערה גדולה, nonporous, לשלב את הפלפל השחור הקרקע, רוטב סויה, חומץ, רוטב פלפל חריף ורוטב ווסטרשייר.
מערבבים היטב ומוסיפים את פרוסות הבשר. מכסים ומקררים בין לילה.
הכן מעשן חיצוני לחום נמוך באח שמן קל.
להניח רצועות בשר על גריל, כך שהם לא חופפים. עשן מעל אש נמוכה. קופצני ייעשה כאשר הקצוות מופיעים יבש עם רק רמז קל של לחות במרכז הפרוסות, על 6 עד 8 שעות.