קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

בשר מיובש במעשן

בשר מיובש במעשן
. הכנת המנה לוקחת כ 15 שעות ו-10 דקות. לך לחנות ותביא חומץ סיידר, סינטה, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. מתכונים דומים: בשר משומר, בסגנון קאובוי בשר משומר, בשר משומר, ו הבשר המשומר הטוב ביותר.

הוראות

1
בקערה גדולה, nonporous, לשלב את הפלפל השחור הקרקע, רוטב סויה, חומץ, רוטב פלפל חריף ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים היטב ומוסיפים את פרוסות הבשר. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
הכן מעשן חיצוני לחום נמוך באח שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
4
להניח רצועות בשר על גריל, כך שהם לא חופפים. עשן מעל אש נמוכה. קופצני ייעשה כאשר הקצוות מופיעים יבש עם רק רמז קל של לחות במרכז הפרוסות, על 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)