בשר משומר וכרוב עם תפוחי אדמה עם חמאה עשב
בשר משומר וכרוב עם עשב חמאה תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 1058 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-10 דקות. אם יש לך מיץ תפוחים, תפוחי אדמה תינוק, חזה בקר משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו חזה בקר משומר, תפוחי אדמה, כרוב וגזר ליום פטריק הקדוש, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו הרב חמאה תפוחי אדמה ותירס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את הגזר והבצל על החלק התחתון של סיר איטי, ולשים את בשר משומר על גבי. מסדרים את הכרוב הקצוץ סביב הבשר.
הוסף את מיץ התפוחים וכוס 1 של מים יחד עם התוכן של חבילת התבלינים. מבשלים על 6 עד 8 שעות עד הבשר רך.
הסר את הבשר והירקות על מגש ולשמור על חם.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומוסיפים את תפוחי האדמה. מבשלים עד תפוחי האדמה במכרז, על 12 עד 15 דקות.
מוסיף את החמאה, שום, פטרוזיליה, ומלח, ופלפל, לפי הטעם. בעדינות לשלב כך שכל תפוחי האדמה מצופים באופן שווה.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים עם בשר תירס וירקות מן הבישול האיטי.