בשר משומר חריף ורך
בשר משומר חריף ורך עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3362 קלוריות, 396 גר' של חלבון, ו 118 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %85 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צלי בקר משומר עגול, תפוחי אדמה, או, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו בשר משומר עדין וכרוב, בשר משומר חריף, ו בישול איטי בשר Barbacoa: רך, חריף & קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
יוצקים בירה לתוך מחבת צלייה ומוסיפים תוכן של מנות תיבול בשר משומר, חרדל יבש, מלח ופלפל שחור לבירה. מערבבים לשלב. השתמש בסכין חדה כדי לחדור בשר משומר בכל רחבי; להכניס רסיסי שום לתוך חורים. לדחוף ציפורן שלמה לתוך בשר.
הנח את הבשר המשומר במחבת הצלייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה; לפזר גזר סביב בשר משומר וצלי במשך כ 1 1/2 שעה יותר. להפיץ תפוחי אדמה אדומים סביב הבשר וצלי עד בקר משומר וירקות הם מכרז, כ 40 דקות יותר.
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מביאים מים לרתיחה.
להוסיף טריזי כרוב, כיסוי, קיטור עד מכרז, על 10 דקות.
מעבירים למגש ומתבלים במלח ופלפל שחור.
תן לחמאה להתמוסס על הכרוב החם.
חותכים שומן גלוי מבשר משומר ומגישים עם כרוב, גזר, ותפוחי אדמה.