בשר סטרוגנוף עם אטריות
בשר סטרוגנוף עם אטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 688 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. לך לחנות ותביא פטריות, בשר בקר, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטרוגנוף בקר בסיר אחד עם אטריות ביצים, בשר סטרוגנוף עם נודלס בחמאה, ו בשר סטרוגנוף על נודלס בחמאה.
הוראות
בתנור הולנדי גדול מחממים את השמן על חום גבוה ומחממים את הבשר הקוביות.
הסר מהמחבת. באותו מחבת, לטגן את הבייקון, בצל וסלרי עד בצל שקוף ובייקון מבושל באופן מלא. החזירו את התבשיל השחום למחבת.
מערבבים במלח תיבול, רוטב ווסטרשייר ומרק בשר. מביאים לרתיחה, ואז לכסות ולהפחית את החום בינוני. מבשלים במשך 1 עד 1 1/2 שעות או עד בשר הוא מזלג מכרז.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את האטריות ביצים ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת, להמיס את החמאה על חום בינוני לטגן את הפטריות במשך 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הפטריות לתערובת הבשר.
מביאים את תערובת הבשר לרתיחה.
מערבבים יחד את קורנפלור ואת המים, ומערבבים לתוך תערובת הבשר; ערבוב כל הזמן. מערבבים שמנת חמוצה עד שמנת לשרת מעל אטריות ביצה.