קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

בשר סטרוגנוף עם אטריות

בשר סטרוגנוף עם אטריות
בשר סטרוגנוף עם אטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 688 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. לך לחנות ותביא פטריות, בשר בקר, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטרוגנוף בקר בסיר אחד עם אטריות ביצים, בשר סטרוגנוף עם נודלס בחמאה, ו בשר סטרוגנוף על נודלס בחמאה.

הוראות

1
בתנור הולנדי גדול מחממים את השמן על חום גבוה ומחממים את הבשר הקוביות.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הסר מהמחבת. באותו מחבת, לטגן את הבייקון, בצל וסלרי עד בצל שקוף ובייקון מבושל באופן מלא. החזירו את התבשיל השחום למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים במלח תיבול, רוטב ווסטרשייר ומרק בשר. מביאים לרתיחה, ואז לכסות ולהפחית את החום בינוני. מבשלים במשך 1 עד 1 1/2 שעות או עד בשר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את האטריות ביצים ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
6
במחבת, להמיס את החמאה על חום בינוני לטגן את הפטריות במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הפטריות לתערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מביאים את תערובת הבשר לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מערבבים יחד את קורנפלור ואת המים, ומערבבים לתוך תערובת הבשר; ערבוב כל הזמן. מערבבים שמנת חמוצה עד שמנת לשרת מעל אטריות ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'