קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

בשר סטרוגנוף עם אטריות

בשר סטרוגנוף עם אטריות
בשר סטרוגנוף עם אטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 688 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. לך לחנות ותביא פטריות, בשר בקר, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטרוגנוף בקר בסיר אחד עם אטריות ביצים, בשר סטרוגנוף עם נודלס בחמאה, ו בשר סטרוגנוף על נודלס בחמאה.

הוראות

1
בתנור הולנדי גדול מחממים את השמן על חום גבוה ומחממים את הבשר הקוביות.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסר מהמחבת. באותו מחבת, לטגן את הבייקון, בצל וסלרי עד בצל שקוף ובייקון מבושל באופן מלא. החזירו את התבשיל השחום למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים במלח תיבול, רוטב ווסטרשייר ומרק בשר. מביאים לרתיחה, ואז לכסות ולהפחית את החום בינוני. מבשלים במשך 1 עד 1 1/2 שעות או עד בשר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את האטריות ביצים ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
6
במחבת, להמיס את החמאה על חום בינוני לטגן את הפטריות במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הפטריות לתערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
מביאים את תערובת הבשר לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
מערבבים יחד את קורנפלור ואת המים, ומערבבים לתוך תערובת הבשר; ערבוב כל הזמן. מערבבים שמנת חמוצה עד שמנת לשרת מעל אטריות ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר