קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

בשר סרטנים ופלאן תרד עם עגבניות מעושנות Buerre Blanc

בשר סרטנים ופלאן תרד עם עגבניות מעושנות Buerre Blanc
מתכון בשר סרטנים ותרד פלאן עם עגבניות מעושנות Buerre Blanc מוכן בסביבות 2 שעות ו 15 דקות וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיץ לימון, מלח, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו דגים-Camp Buerre Blanc, דג סנדל עם דג-מחנה בור בלאן, ו דגים צלויים עם שרימפס Jalapeno-תירס מעושן Beurre Blanc (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת נירוסטה, לטאטא יחד את הביצים, שמנת, וחרדל. מתבלים במלח הסלרי, פלפל קאיין ומלח, לפי הטעם. תערובת הביצים יכולה להיות מאוחסנת במקרר עד 2 ימים. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לקטוף דרך crabmeat בזהירות כדי להיות בטוח כי כל הקליפה והסחוס מוסרים. שים 2 ליטרים של מים על לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
מלח סלרימלח סלרי
בשר סרטניםבשר סרטנים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברשת 8 (5-אונקיה) תבניות timbale עם חמאה מבהירה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
3
לגזור 8 דיסקים עגולים של נייר שעווה ומניח 1 בתחתית כל עובש.
4
צחצח את הנייר בחמאה. מחלקים את בשר הסרטן בין 8 תבניות.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
5
יוצקים 2 כפות של פודינג מעל בשר סרטנים בכל עובש. בזהירות למלא את התבניות עם מוס תרד.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
6
מניחים את התבניות מלאות בתבנית 12 על 12 על ידי 2 אינץ ' אפייה. ממלאים את המנה באמצע הדרך עם מים רותחים ומניחים בעדינות על המתלה התחתון של התנור.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים במשך 50 עד 60 דקות, או עד המוס הוא מוצק למגע. אם צמרות timbales להתחיל חום, לכסות עם רדיד אלומיניום. בזהירות להסיר את המנה מהתנור ולתת את timbales להגדיר קצת. ניתן לשמור את timbales באמבט מים חמים על גבי התנור במשך כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
8
רסס עם עגבניות מעושנות Beurre Blanc לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
Beurre BlancBeurre Blanc
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
9
בסיר 2 ליטר כבד תחתית מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הקמח ומערבבים בכפית עץ למשך 3 עד 4 דקות או עד שהקמח הופך לחום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
11
הסר מהחום. בסיר 1-ליטר כבד תחתית, לחלוט את החלב והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
הסר מהחום ולהוסיף לתערובת הקמח, לטאטא לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מניחים על חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא עבה מאוד.
14
הסר מהחום. תרד Blanch במים רותחים במהירות במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
15
מסננים, לחיצה על כל נוזל עודף.
16
מוסיפים לתערובת הקרם המעובה. מחית את רוטב התרד בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
17
מוסיפים את הביצים ומערבבים קלות רק כדי לשלב. מתבלים עם אגוז מוסקט, פלפל לבן ומלח. השתמש בהתאם להוראות לעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
18
לרוטב, שאלוט חום וחומץ סיידר במחבת בינונית. להפחית עד כמעט שום נוזל נשאר.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
19
מוסיפים שמנת ועגבניות מחית, מביאים לרתיחה, ומפחיתים ב 1/
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
20
להפחית את החום מעט, לטאטא כל הזמן, להוסיף חמאה, חתיכה אחר חתיכה; הרוטב לא צריך להיות חם מדי בזמן שאתה משלב את החמאה. כאשר כל החמאה נוספה, להסיר מהחום ולהוסיף עירית, מיץ לימון, ומלח, לפי הטעם. שמור חם עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל קאייןפלפל קאיין8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח סלרימלח סלרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עירית קצוצה דקעירית קצוצה דק113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)8ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה מזוקקתחמאה מזוקקת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר סרטניםבשר סרטנים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק1צביטהקמצוץ אגוז מוסקט מגורד טריקמצוץ אגוז מוסקט מגורד טרי8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח4שאלוט, פרוסשאלוט, פרוס2בצל צהוב בינוני, קצוץתרד טרי, גבעולים הוסרותרד טרי, גבעולים הוסרו3עגבניות, מעושן ומרקעגבניות, מעושן ומרק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה לא מלוחה, קוביותחמאה לא מלוחה, קוביות1צביטהצבוט פלפל לבן טחון טריצבוט פלפל לבן טחון טרי

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו