בשר סרטנים ופלאן תרד עם עגבניות מעושנות Buerre Blanc
מתכון בשר סרטנים ותרד פלאן עם עגבניות מעושנות Buerre Blanc מוכן בסביבות 2 שעות ו 15 דקות וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיץ לימון, מלח, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו דגים-Camp Buerre Blanc, דג סנדל עם דג-מחנה בור בלאן, ו דגים צלויים עם שרימפס Jalapeno-תירס מעושן Beurre Blanc (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת נירוסטה, לטאטא יחד את הביצים, שמנת, וחרדל. מתבלים במלח הסלרי, פלפל קאיין ומלח, לפי הטעם. תערובת הביצים יכולה להיות מאוחסנת במקרר עד 2 ימים. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לקטוף דרך crabmeat בזהירות כדי להיות בטוח כי כל הקליפה והסחוס מוסרים. שים 2 ליטרים של מים על לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
מלח סלרי
בשר סרטנים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברשת 8 (5-אונקיה) תבניות timbale עם חמאה מבהירה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה
3
לגזור 8 דיסקים עגולים של נייר שעווה ומניח 1 בתחתית כל עובש.
4
צחצח את הנייר בחמאה. מחלקים את בשר הסרטן בין 8 תבניות.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
5
יוצקים 2 כפות של פודינג מעל בשר סרטנים בכל עובש. בזהירות למלא את התבניות עם מוס תרד.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
6
מניחים את התבניות מלאות בתבנית 12 על 12 על ידי 2 אינץ ' אפייה. ממלאים את המנה באמצע הדרך עם מים רותחים ומניחים בעדינות על המתלה התחתון של התנור.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים במשך 50 עד 60 דקות, או עד המוס הוא מוצק למגע. אם צמרות timbales להתחיל חום, לכסות עם רדיד אלומיניום. בזהירות להסיר את המנה מהתנור ולתת את timbales להגדיר קצת. ניתן לשמור את timbales באמבט מים חמים על גבי התנור במשך כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
8
רסס עם עגבניות מעושנות Beurre Blanc לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
Beurre Blanc
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
9
בסיר 2 ליטר כבד תחתית מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הקמח ומערבבים בכפית עץ למשך 3 עד 4 דקות או עד שהקמח הופך לחום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
11
הסר מהחום. בסיר 1-ליטר כבד תחתית, לחלוט את החלב והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
הסר מהחום ולהוסיף לתערובת הקמח, לטאטא לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מניחים על חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא עבה מאוד.
14
הסר מהחום. תרד Blanch במים רותחים במהירות במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
15
מסננים, לחיצה על כל נוזל עודף.
16
מוסיפים לתערובת הקרם המעובה. מחית את רוטב התרד בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
17
מוסיפים את הביצים ומערבבים קלות רק כדי לשלב. מתבלים עם אגוז מוסקט, פלפל לבן ומלח. השתמש בהתאם להוראות לעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
(קיבלר)
(צינור גדול)
18
לרוטב, שאלוט חום וחומץ סיידר במחבת בינונית. להפחית עד כמעט שום נוזל נשאר.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
שאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
19
מוסיפים שמנת ועגבניות מחית, מביאים לרתיחה, ומפחיתים ב 1/
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
20
להפחית את החום מעט, לטאטא כל הזמן, להוסיף חמאה, חתיכה אחר חתיכה; הרוטב לא צריך להיות חם מדי בזמן שאתה משלב את החמאה. כאשר כל החמאה נוספה, להסיר מהחום ולהוסיף עירית, מיץ לימון, ומלח, לפי הטעם. שמור חם עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.