בשר עגל צלוי
בשר עגל קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך קפונטינה ירקות מתוק חמוץ, שמן זית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות. מתכונים דומים: בשר עגל צלוי ברוטב רוזה פאן, בשר עגל צלוי עם כבד אווז ורוטב ענבים אדום דובדבן, ו ירך ממולא ירקות של עגל עם לחמניות מתוקות.
הוראות
בשקית פלסטיק גדולה וחזקה, לשלב את 1/4 כוס שמן זית, מיץ ליים, בצל וקורנית. מתבלים את העגל בפלפל, מוסיפים אותו לשקית ולאטמים. הפעל כדי מעיל העגל עם המרינדה. להכניס למקרר לפחות 8 שעות או עד 12 שעות. להביא לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
הסר את העגל מן המרינדה ולטפוח יבש עם מגבות נייר. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית ב 2 מחבת גדולה עד מנצנץ.
מוסיפים את חלציים העגל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 5 דקות.
מעבירים את החלציים למחבת קלייה גדולה, משאירים כמה שיותר מקום ביניהם ככל האפשר וצולים במשך 1 שעה, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של כל רשם צלי 14
העברה ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 10 דקות.
חותכים את החוט מן הצולים ולהשליך. לגלף לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ולהגיש עם קפונטינה ירקות מתוק חמוץ.