קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות47
מגזין

בשר צלוי ורטבים

בשר צלוי ורטבים
בשר צלוי ורטבים הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 73 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 634 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן canolan, קאיין, תיבול עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו בשרים וירקות בגריל על זעפרן אורזו, כנפיים עירומות בגריל עם שלושה רטבים, ו 3 רטבי טבילת נקניק קל בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל מקורה גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
2
מפזרים את הקבבים במלח ופלפל. מבשלים את הקבבים על הגריל, על 1 דקה על כל אחד מארבעת הצדדים. לאחר מכן לעבור לחלק קריר יותר של הגריל לסיים בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קריר יותרקריר יותר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
לשטח את העוף ולשפשף עם שמן קנולה. מפזרים בנדיבות תיבול עוף.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
שמן קנולהשמן קנולה
עוף שלםעוף שלם
4
מניחים את העוף על החלק החם ביותר של הגריל, עור בצד למטה. לאחר צרוב, להנמיך את החום או לעבור לחלק קריר יותר של הגריל. לבשל 7 דקות, ואז להעיף. בדוק את הטמפרטורה ולהסיר כאשר החלק העבה ביותר של העוף מגיע 165 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
קריר יותרקריר יותר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
תן מנוחה.
6
חתוך לחתיכות.
7
לשפשף את tenderloin עם Sriracha, באמצעות ככל כמות התבלינים הרצוי. החל כמות נדיבה של לשפשף חזיר.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
SrirachaSriracha
8
מניחים את הפילה על הגריל ולתת לבשל על 4 דקות בכל צד.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
הסר מן הגריל כאשר חזיר מגיע 130 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
תן מנוחה עד שהוא מגיע 100 מעלות F.
11
חתוך לתליונים.
12
מגישים את כל הבשר בגריל עם מנגל צ ' יפוטלה ורטבים ברביקיו אננס בגריל לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
13
בבלנדר, לשלב את הקטשופ, חרדל, מולסה, לשפשף מנגל, קאיין וכמה מלח ופלפל. תחלק את הרוטב לחצי. למחצית, מוסיפים את הצ ' יפוטלס ומתמזגים. לחצי השני, מוסיפים את האננס ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
אננסאננס
מולסהמולסה
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
קטשופקטשופ
חרדלחרדל
רוטברוטב
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר