בשר צרוב עם פטריות בר ובלסמי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? בשר צרוב עם פטריות בר & בלסמי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 815 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פילה בקר, מלאי בשר, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו פטריות בקר ופטריות בר, בקר עם פטריות בר, ו טנדרלוין בקר צרוב עם ארוגולה ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את הבשר עם 1 כף שמן, רוזמרין ושום, ואז להשאיר במקרר לפחות 1 שעה, או עד 24 שעות. ודא הבשר חוזר לטמפרטורת החדר לפני שאתה מבשל אותו.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מחממים מחבת ללא מקל, ללא שרוול או פח צלייה עד חם מאוד. לשפשף את רוב השום והרוזמרין מן הבשר, מתבלים בפלפל שחור ומלח מתפורר, ואז צורבים מכל הצדדים עד חום כהה כמעט מצופה על 5 דקות בסך הכל.
להעביר את המחבת לתנור, ואז לצלות את הבשר במשך 10 דקות עבור mediumrare. השאר לנוח טוב 15 דקות ולשמור כל מיצים.
בעוד הבשר נח, לטגן את הפטריות.
מחממים 1 כפות חמאה ואת השמן הנותר במחבת גדולה, ואז להטות את הפטריות עם שפע של תיבול. מטגנים עד זהוב ופשוט מתרכך, ואז עצה לתוך קערה.
מוסיפים את המניה למחבת הפטרייה, ואז מפחיתים בשני שלישים. עצה פטריות בלסמי, ולאחר מכן להוסיף את החמאה שנותרה ולתת לו להמיס. עצה בכל מיצי בשר, ואז העונה כדי לטעום ולשמור על חם. פרוסה עבה את הבשר והכפית על הרוטב.