בתי קפה
ברים קפה הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 24 מנות. למשקה הזה יש 182 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים דורש שקדים, חלב, חמאה וקמח. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך מדהים. קפה קראנץ ' ברים, קפה קינמון ברים, ו קפה קרם ברים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
שלב קמח, אבקת אפייה, הל ומלח; הניחו את החומרים היבשים האלה בצד.
שלבו חלב וקפה נמס בסיר, וחממו במצב בינוני נמוך. מערבבים עד שהקפה מתמוסס, ומסירים מהחום.
בקערה גדולה, שמנת את החמאה או המרגרינה עם הסוכר הלבן וסוכר 1 כוס קונדיטורים. טורפים פנימה את הביצה ואז מקציפים פנימה את תערובת הקפה. מערבבים בהדרגה את תערובת החומרים היבשים, ומקפלים פנימה את השקדים.
מורחים בצק בצורה אחידה בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
אופים 18-20 דקות בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס), או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי. מצננים במחבת על רשת.
להכנת ציפוי: שמים 1 כוס מסוכר הקונדיטורים בקערת ערבוב. מקציפים פנימה את החלב המאודה ותמצית הווניל. מקציפים בהדרגה 2 כוסות סוכר של קונדיטורים שנותרו. המשך להכות עד לקבלת עקביות רצויה. אם העקביות סמיכה מדי, הוסיפו עוד מעט חלב; אם הוא דק מדי, הוסיפו עוד אבקת סוכר.
פרוסט את הסורגים עם הדובדבן.