ג'אמין אוכמניות מתובל
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד 'אובר, אז נסו ג' אמין אוכמניות מתובל. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וטבעוני יש 50 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 60 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אוכמניות, טוחן אגוז מוסקט, כוכב אניס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו מאפינס שיבולת שועל, ג' אמין משך חזיר, ו תבשיל בשר בקר (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: שימור חומרה: סיר גדול או קנקן קנקנים קנקנים או מתלה קירור עוגה (להחזקת צנצנות מלאות מרצפת הסיר 6 (8 אונקיות) צנצנות שימור בסגנון מייסון עם מכסים ורצועות משפך שימורי פה רחב (אופציונלי מבחינה טכנית, הכרחי כמעט) מלקחי שימורים (מיוצרים במיוחד לחטיפת צנצנות במצבים חמים מאוד מגבות נייר מצקת גדולות (8 אונקיות) או מגבות כלים ממוגנטות "שרביט מכסה" או כלי מגנט מחנות לחומרי בניין (לא חובה, אבל איך עוד אתה מרסק אגוז מוסקט פומפייה (אופציונלי)
מניחים אוכמניות בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מפזרים פקטין ואחריו אניס, אגוז מוסקט, מיץ לימון וחומץ. לאחר נוזל מתחיל לאסוף בתחתית המחבת, להגביר את החום גבוה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש מעט ומרתיחים בעדינות במשך חמש דקות מדי פעם מועך תערובת. מועכים בסוכר, מוסיפים את המים ומחזירים לרתיחה במשך 1 דקה. הרגע הכנת ריבה. מגניב, צנצנת, במקרר וליהנות בתוך 2 שבועות. לחלופין, עבור לשלב השימור.
שימור הריבה: שטפו היטב את כל החומרה במי סבון חמים. ואז ערימת הכל (למעט מכסים צנצנת) לתוך הסיר. מכסים במים חמים על ידי לפחות 1 אינץ ' ומביאים לרתיחה ולשמור במשך 10 דקות מלא לעקר. כבה את האש, המתן 5 דקות ואז הוסף את המכסים (ההמתנה תבטיח שתרכובת האיטום לא תימס). השאירו את כל החומרה בסיר עד שתהיו מוכנים לפחית.
הסר את המצקת, המלקחיים, המשפך וכלים אחרים מהסיר, (היזהר בבקשה, חם שם) למגבת נקייה או מגבות נייר. בעזרת מלקחי הצנצנת מוציאים ומנקזים את הצנצנות ומניחים אותם על משטח המגבת/מגבת הנייר. (להימנע רוק או מתכת משטחים אשר יכול לגרום תרמית הלם ושבירה.)
מניחים את המשפך בצנצנת הראשונה (להרים אותו על ידי הטבעת, הימנעות הפנים סטרילית.) השתמש במצקת כדי למלא כל צנצנת רק לתחתית המשפך, בערך 1/3 אינץ ' מתחתית חוטי הצנצנת. "מרחב ראש" זה נחוץ כדי שהצנצנות יאטמו במהלך העיבוד.
נגב את שולי הצנצנת במגבת נייר לחה ובדוק אם יש סדקים או אי סדרים תוך כדי. השתמש במכשיר הממוגנט לבחירתך כדי למקם מכסים על כל צנצנת. הברג את הטבעות על האצבע חזק. (זכור, הטבעות לא לאטום את הצנצנות הם רק מחזיקים את המכסים במקום.
חום יניע את האוויר בחלל הראש, אשר כאשר מקורר תיצור ואקום, ובכך לאטום את הצנצנות)
החזירו את הצנצנות לסיר בהיותם בטוחים שהם לא נוגעים בתחתית הסיר או זה בזה. (אם אין לך מתלה לצנצנות, נסה מתלה לעוגה עגולה, או סל רשת מתכת. אפילו מגבת מטבח מקופלת בתחתית הסיר תעשה בקמצוץ.)
מוסיפים מים נוספים במידת הצורך לכיסוי הצנצנות בסנטימטר לפחות, ומביאים לרתיחה קשה על אש גבוהה על פי הטבלה שלהלן. (הקפד לא להתחיל טיימר שלך עד לרתיחה אמיתית הוא הגיע. אוויר מרווח הראש עשוי לבעבע מהצנצנות לפני שמגיעים לרתיחה. אל תלך שולל.)
זמני עיבוד: בטווח של 1,000 רגל מגובה פני הים: 5 דקות 1,000 -- 3,000 רגל מעל פני הים: 10 דקות 3,001 - 6,000 רגל מעל פני הים: 15 דקות 6,000 -- 8,000 רגל מעל פני הים: 20 דקות מעל 8,000 רגל: המתן עד שתחזור למחנה הבסיס.