ג'יי ג' יי מקסיקני בראוניז
המתכון של ג'יי ג' יי בראוניז מקסיקני יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה אהוב על 13 אוכלים וטבחים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לכו לחנות ואספו אבקת צ' ילי אנצ'ו, סוכר קונדיטורים, שוקולד חצי מתוק ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. עם כפית ציון 36%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: בראוניז מקסיקני, בראוניז מקסיקני, ו בראוניז מקסיקני.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
כדי להוסיף בעיטה קטנה לבראוניז האלה, משחימים קלות 2 כוסות אגוזי לוז ב2 כפות שמן בוטנים.
מניחים להתקרר ואז מסירים את הקליפות על ידי שפשוף האגוזים בין מגבת כלים נקייה. במעבד מזון דופקים את האגוזים עד שהם מפוררים מעט, ואז מוסיפים את אבקת הקקאו ואבקת הצ ' ילי ודופקים עד להטמעה מלאה.
מעבירים לקערה ומניחים בצד.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מרפדים תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ 'בנייר אפייה ומשאירים מתלה בגודל 2 אינץ' לשימוש כידיות להסרה.
מוסיפים את החמאה והשוקולד לסיר בינוני על אש בינונית, תוך ערבוב להמסה. לאחר נמס וחלק, להסיר מהחום.
מקציפים פנימה את הסוכרים.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, תוך ערבוב בין תוספות, ואז מוסיפים את תמצית הווניל.
מקציפים יחד את אבקת הקקאו, הקמח, אבקת האפייה והמלח, אם משתמשים, בקערה נפרדת.
מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת השוקולד ומערבבים היטב.
מקפלים פנימה 1 1/2 כוסות מתערובת אגוזי הלוז.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ומורחים בצורה אחידה.
מפזרים את החלק העליון עם יתרת 1/2 כוס תערובת אגוזי הלוז ואופים 20 עד 30 דקות.
מוציאים את הבראוניז מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר.
חותכים לריבועים ומפזרים סוכר של קונדיטורים לפני ההגשה.