ג'ינג'ר גזע & פודינג מאודה סקווש
ג'ינג'ר גזע & פודינג מאודה סקווש לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, lacto אובו צמחוני, מתכון ידידותי fodmap מגיש 10 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-98 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם דלעת סקווש, אבקת אפייה, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג מאודה ג'ינג'ר לימון, גזע ג'ינג'ר & טריקל, ו אטריות גזע ברוקולי עם רוטב ג'ינג'ר שומשום.
הוראות
חמאה קלה אגן פודינג 1.5 ליטר. שימי שליש מג ' ינג 'ר הגזע וכל סירופ הג' ינג ' ר בתחתית. תניח בצד.
בקערה, להכות את הביצים וסוכר עם מקציף חשמלי עד חיוור ורך. מקפלים את הדלעת butternut, גרידת לימון ואת הג ' ינג ' ר גזע הנותרים. מקפלים את החומרים יבשים לתערובת הביצה עם כפית מתכת גדולה עד בשילוב טוב.
ממלאים את הכיור בתערובת הספוג. מכסים בשכבה של קלף אפייה מרוחה בחמאה ונייר כסף, מה שהופך קפלים במרכז כדי לאפשר לפודינג לעלות. לקשור היטב עם מחרוזת, ואז לשים בתוך סיר או מחבת גדולה עם קערה הפוכה בתחתית.
להוסיף מים רותחים לבוא באמצע הדרך במעלה הצדדים של האגן, לכסות עם מכסה ומבשלים במשך 1 שעות. בדוק את מפלס המים מדי פעם, ולמעלה אם אתה צריך.
כדי לבדוק מתי הספוג מוכן, הכנס שיפוד למרכז. זה צריך לצאת נקי ללא שמץ של תערובת גלם. תפתח ותגיש חם.