קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

ג'ינג'ר-הויסין בקר ובצל ירוק על עוגות אטריות פריכות

ג'ינג'ר-הויסין בקר ובצל ירוק על עוגות אטריות פריכות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ג' ינג'ר Hoisin בשר בצל ירוק על עוגות אטריות פריכות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 32 . אם יש לכם פילה בקר, ג'ינג'רוט, אטריות אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Hoisin בשר עם עוגת אטריות פריך, עוגות סלמון ותפוחי אדמה עם זנגביל וצדפות, ו עוגות סלמון ותפוחי אדמה עם זנגביל וצדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים קומקום 4 ליטר שלושה רבעים מלאים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים אטריות במים רותחים עד מכרז, כ 3 דקות, ולנקז במסננת. דק קוצצים חלקים לבנים וירוקים בהירים של בצל ירוק, תוך שמירה על חלקים ירוקים כהים. בקערה לזרוק אטריות עם בצל ירוק קצוץ 1 כף כל אחד gingerroot ושמן עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
כדי לבשל אטריות "עוגות", במחבת nonstick גדולה מספיק שמן כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת על חום מתון עד חם אבל לא מעשן. זרוק כמה אטריות על ידי ערימות כפות (ראה הערה, תחילת המתכון), מרווחים באופן שווה, למחבת עם מזלג להפיץ ליצור 1 1/2 עיגולים אינץ'. מבשלים עוגות אטריות עד זהב פריך, על 2 דקות בכל צד. עם מלקחיים להעביר עוגות אטריות כמו מבושל מגבות נייר לניקוז. הפוך יותר עוגות אטריות באותו אופן, הוספת שמן יותר למחבת לפי הצורך. עוגות אטריות ניתן לעשות 1 יום קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
Pat tenderloin יבש חצי לאורכו.
4
חותכים כל חתיכה במחצית לאורכו כדי ליצור 2 רצועות ארוכות (4 רצועות ארוכות בסך הכל). בקערה להקציף יחד מיץ ליים, הויסין ורטבי סויה, ואת כף הנותרים gingerroot. שים תערובת בקר והויסין לתוך שקית פלסטיק כבדה חובה sealable. בשר במרינדה, מכוסה ומקורר, הופך את התיק פעם או פעמיים, לפחות 1 שעה ועד
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
רוטב הויסיןרוטב הויסין
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר בשר משקית ולהעביר מרינדה לסיר קטן. מרינדה מבשלים 2 דקות מגניב לחלוטין. רוטב ג ' ינג ' ר הויסין שומר, מכוסה ומקורר, 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסיןרוטב הויסין
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
במחבת כבדה חום 1/2 כף שמן על חום גבוה בינוני עד רק עישון בשר חום מכל הצדדים, על 3 דקות בסך הכל עבור כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להעביר בשר למחבת קלייה רדודה קטנה ומבשלים באמצע תנור 10 עד 12 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
להעביר בשר בקר ללוח חיתוך ולתת לעמוד 20 דקות. בשר עשוי להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
בעוד בשר עומד, לחתוך בצל ירוק שמורות לתוך 1 1/2 אינץ ' דק רצועות julienne. בצל ירוק צונן, עטוף במגבת נייר לחה, לפחות 10 דקות, בשקית פלסטיק sealable, עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומעלה כל עוגת אטריות עם 1 פרוסה. למעלה פרוסות בשר עם כ 1/4 כפית רוטב וכמה בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'