ג'ינג'ר-הויסין בקר ובצל ירוק על עוגות אטריות פריכות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ג' ינג'ר Hoisin בשר בצל ירוק על עוגות אטריות פריכות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 32 . אם יש לכם פילה בקר, ג'ינג'רוט, אטריות אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Hoisin בשר עם עוגת אטריות פריך, עוגות סלמון ותפוחי אדמה עם זנגביל וצדפות, ו עוגות סלמון ותפוחי אדמה עם זנגביל וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קומקום 4 ליטר שלושה רבעים מלאים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים אטריות במים רותחים עד מכרז, כ 3 דקות, ולנקז במסננת. דק קוצצים חלקים לבנים וירוקים בהירים של בצל ירוק, תוך שמירה על חלקים ירוקים כהים. בקערה לזרוק אטריות עם בצל ירוק קצוץ 1 כף כל אחד gingerroot ושמן עד בשילוב היטב.
כדי לבשל אטריות "עוגות", במחבת nonstick גדולה מספיק שמן כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת על חום מתון עד חם אבל לא מעשן. זרוק כמה אטריות על ידי ערימות כפות (ראה הערה, תחילת המתכון), מרווחים באופן שווה, למחבת עם מזלג להפיץ ליצור 1 1/2 עיגולים אינץ'. מבשלים עוגות אטריות עד זהב פריך, על 2 דקות בכל צד. עם מלקחיים להעביר עוגות אטריות כמו מבושל מגבות נייר לניקוז. הפוך יותר עוגות אטריות באותו אופן, הוספת שמן יותר למחבת לפי הצורך. עוגות אטריות ניתן לעשות 1 יום קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
Pat tenderloin יבש חצי לאורכו.
חותכים כל חתיכה במחצית לאורכו כדי ליצור 2 רצועות ארוכות (4 רצועות ארוכות בסך הכל). בקערה להקציף יחד מיץ ליים, הויסין ורטבי סויה, ואת כף הנותרים gingerroot. שים תערובת בקר והויסין לתוך שקית פלסטיק כבדה חובה sealable. בשר במרינדה, מכוסה ומקורר, הופך את התיק פעם או פעמיים, לפחות 1 שעה ועד
הסר בשר משקית ולהעביר מרינדה לסיר קטן. מרינדה מבשלים 2 דקות מגניב לחלוטין. רוטב ג ' ינג ' ר הויסין שומר, מכוסה ומקורר, 1 יום.
במחבת כבדה חום 1/2 כף שמן על חום גבוה בינוני עד רק עישון בשר חום מכל הצדדים, על 3 דקות בסך הכל עבור כל חתיכה.
להעביר בשר למחבת קלייה רדודה קטנה ומבשלים באמצע תנור 10 עד 12 דקות עבור בינוני-נדיר.
להעביר בשר בקר ללוח חיתוך ולתת לעמוד 20 דקות. בשר עשוי להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
בעוד בשר עומד, לחתוך בצל ירוק שמורות לתוך 1 1/2 אינץ ' דק רצועות julienne. בצל ירוק צונן, עטוף במגבת נייר לחה, לפחות 10 דקות, בשקית פלסטיק sealable, עד 1 יום.
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומעלה כל עוגת אטריות עם 1 פרוסה. למעלה פרוסות בשר עם כ 1/4 כפית רוטב וכמה בצל ירוק.