ג'ינג'ר-מיסו בס פסים מרק פטריות שיטאקה
ג'ינג'ר-מיסו בס פסים מרק פטריות שיטאקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 531 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את מיסו, פאנקו, בצלים ירוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: בס מפוספס עם מרק ליים, בס מפוספס עם מרק ליים, ו בס מפוספס ברוטב ג'ינג'ר ליים.
הוראות
להקציף 2 כוסות מים 2 כפות מיסו אדום בסיר בינוני.
מוסיפים פטריות שיטאקה ומבשלים על אש בינונית עד שהפטריות רכות, כ -5 דקות. מערבבים בצמרות בצל ירוק כהה וחיוור. כיסוי כדי להתחמם ולהניח בצד.
בינתיים, לערבב 2 כפות מיסו אדום, חלק לבן טחון של בצל ירוק, 2 כפות שמן צמחי, זנגביל טרי טחון בקערה קטנה.
מפזרים פילה בס פסים עם מלח ופלפל.
מורחים תערובת ג ' ינג ' ר מעל 1 צד של פילה בס, הקשה לדבוק.
מפזרים panko על הצד מצופה של פילה; הקש לדבוק.
חום 2 כפות שמן צמחי במחבת בינונית nonstick מעל חום בינוני גבוה.
הוסף פילה למחבת, צד מצופה למטה, ו sauté עד חום פריך, על 3 דקות. הפוך פילה מעל ו sauté עד מבושל דרך, כ 3 דקות. מחלקים מרק פטריות שיטאקה ופטריות שיטאקה בין 2 קערות רדודות.
מניחים פילה דגים 1 במרכז כל קערה.
מפזרים כוסברה טרייה קצוצה ומגישים.