ג'ינג'ר-סויה Mahi מזוגג Mahi
ג'ינג'ר-סויה מזוגגת מאי מאי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 254 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, רוטב סויה, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו ג'ינג'ר Glazed Mahi Mahi עם פיקו דה גאלו, ג'ינג'ר Glazed Mahi Mahi, ו ג'ינג'ר Glazed Mahi Mahi (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה עד בשילוב טוב. תניח בצד.
מחממים שמן קנולה ושמן שומשום במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני.
להוסיף זנגביל ושום; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד ריחני. מערבבים בתערובת רוטב סויה ומביאים לרתיחה.
להוסיף פילה דגים; לבשל, מכוסה, 4 דקות. בזהירות להפוך פילה מעל באמצעות מרית, כיסוי, ומבשלים 3 עד 5 דקות נוספות.
להעביר פילה לשרת צלחות, ולטפטף כל אחד באופן שווה עם רוטב המחבת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.