קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

ג'ינג'ר-סויה Mahi מזוגג Mahi

ג'ינג'ר-סויה Mahi מזוגג Mahi
ג'ינג'ר-סויה מזוגגת מאי מאי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 254 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, רוטב סויה, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו ג'ינג'ר Glazed Mahi Mahi עם פיקו דה גאלו, ג'ינג'ר Glazed Mahi Mahi, ו ג'ינג'ר Glazed Mahi Mahi (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה עד בשילוב טוב. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מחממים שמן קנולה ושמן שומשום במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להוסיף זנגביל ושום; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד ריחני. מערבבים בתערובת רוטב סויה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4
להוסיף פילה דגים; לבשל, מכוסה, 4 דקות. בזהירות להפוך פילה מעל באמצעות מרית, כיסוי, ומבשלים 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
להעביר פילה לשרת צלחות, ולטפטף כל אחד באופן שווה עם רוטב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.