ג'יקמה בגריל, צנוניות, בצל ירוק ועוף עם סגנון אסיאתי" צ'ימיצ' ורי
אם יש לך סוכר, jicama, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. מתכונים דומים: שרימפס עלום עם טל דבש, צנוניות, Jicama, בצל ירוק, עוף אסייתי בגריל עם בוק צ'וי, פטריות שיטאקה וצנוניות, ו המבורגר סלמון אסייתי עם בצל ירוק.
הוראות
מחממים גריל לחום גבוה באמצעות שני המבערים. לאחר חימום מראש, הפעל את המבער השמאלי לחום בינוני (השאר את המבער הימני על חום גבוה).
שלב הראשון 7 מרכיבים במעבד מזון מיני; תהליך עד קצוץ דק. עם מעבד על, בהדרגה להוסיף מים, 1 כף בכל פעם; תהליך עד חלקה.
שלב jicama, צנוניות, בצל, ושמן, משליך מעיל. מסדרים jicama וצנוניות בצד ימין של מתלה גריל (מעל חום גבוה) ובצל בצד שמאל של מתלה גריל (מעל חום בינוני); גריל 4 דקות בכל צד או עד מכרז ומסומן היטב.
הסר מהגריל; לחתוך צנוניות במחצית.
מפזרים ירקות עם 1/4 מלח כפית. תתחמם.
מפזרים עוף עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל שחור. מסדרים עוף בצד ימין של מתלה גריל (מעל חום גבוה); גריל 4 דקות בכל צד או עד שנעשה.
מקום 1 ירך עוף על כל אחד 4 צלחות; לחלק ירקות באופן שווה בין צלחות.
מגישים כל אחד עם כ 1/4 כוס רוטב.