קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות1
ציון בריאות26
מגזין

ג'לי חמוציות וקלמנטיין

ג'לי חמוציות וקלמנטיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל חמוציות & ג'לי קלמנטינה. מנה אחת מכילה 1560 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 1 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. לכו לחנות ותביאו חמוציות, קלמנטינות, פורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ג'לי קלמנטיין, ג'לי חמוציות Jalapeno (ג' לי חג המולד), ו רוטב קלמנטיין חמוציות.

הוראות

1
להטות את פירות יער קלמנטינות לתוך מחבת שמירה, ויוצקים 1 ליטר מים. חום בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, במשך 30 דקות עד פירות יער רכים. כמו תערובת מתרכך, למעוך קלות לשחרר את כל המיץ מן פירות יער. אתה יכול לעשות את זה עם מרסק תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לקרר את התערובת, ואז להטות אותו לתוך שקית ג ' לי תלוי מעל קערה גדולה, או לתוך מסננת פלסטיק גדולה מרופדת מוסלין. אתה צריך מסננת פלסטיק, כמו החומציות של הפרי ישפיע על כל מתכת. השאירו לילה כך המיצים לרוץ דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
למחרת, למדוד את הנוזל. אתה צריך בסופו של דבר עם 1.4 ליטר. אם יש לך פחות, לפצות את התערובת עם מים. אם יותר, מרתיחים כדי להתאדות את העודף. בינתיים, לעקר את הצנצנות שלך ולשים צלחת קטנה במקפיא כדי להירגע.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
להחזיר את הנוזל למחבת ולהוסיף את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
חום עד מומס, ואז להביא לרתיחה, ברפרוף את כל חלאות שעולה על פני השטח, ולאפשר לבשל במשך כ 20 דקות. השתמש מדחום סוכר כדי לקחת את הטמפרטורה עד 105C או, לאחר 15 דקות, להתחיל לבדוק את הסט שלה על ידי הפלת התערובת על צלחת מקוררת. כאשר הוא מוכן, התערובת תופיע להגדיר כאשר אתה דוחף את האצבע דרך. הטיפות שיוצאות מהכפית גם ייראו דומדמניות. כפית את כל חלאות שנותרו ומערבבים בנמל. סיר לתוך הצנצנות, ואז לעזוב להגדיר. זה יימשך לפחות שנה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט