ג'מבלאיה
עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו ג'מבליה בסיר אחד, ויג ג'מבליה, ו Jambalaya (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
2 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס 1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון 227 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי) 2 ביון סלרי, קצוץ 227 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' חזיר (אתה יכול גם להחליף שאריות עוף fauxtisserie, שרימפס, או רכיכות אחרות; עם זאת, אתה גם צריך לפצות על טעם סמוקי והמלח מהחזיר, כדי להיות מוכן 5 שרימפס וורידים תיבול קריאולי של טוני Chachere (אתה יכול להשתמש אחר Cajun או תיבול קריאולי, אבל המותג הזה הוא נגיש וזול) לטעום 5 ציפורן הרבה שום (כנראה, טחון 1 פלפל ירוק, קצוץ 1 חבורה בצל ירוק, קצוץ 1 ( חצילים) בצל, קצוץ 227 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' נקניק מעושן באיכות גבוהה (כ; אתה יכול למעשה להשתמש קצת פחות אם אתה קונה, למשל, 14-עוז. חבילת נקניק) 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ רצועת קליפת לימון אחת 591 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר אורז לבן יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. Granbazan Etiquetan Ambar Albarino עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino צבע זהוב חיוור, עם רפלקסים מבריקים של לימון לכיוון הקצה. מורכבות חוש הריח הגדולה, המשקפת בבירור את המאפיינים הזניים עם ניחוחות של פירות טריים זרע, אננס, תפוח ירוק, לימון ובננה. Mouthfilling עם חומציות פריך. טעם לוואי אלגנטי, מאוזן ונעים.